Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ben gek op de showerjellies van Lush, m’n collectie telt er inmiddels 16. Ze hebben een leuke textuur, ruiken heerlijk en zien er grappig uit. Maar toch merk ik dat veel mensen niet weten hoe ze zo’n jelly nu moeten gebruiken. Tja, want hoe gebruik je zo’n glibberig stuk pudding onder de douche? Vandaag laat ik je een aantal manieren zien waarop je een jelly kunt gebruiken. Kijk je mee?

Momenteel heeft de webshop van Lush Nederland twee showerjellies in haar assortiment: Whoosh en Refresher. In filiaal Kalverstraat worden tevens 93,000 Miles en Needles & Pine verkocht. Natuurlijk komen er ook in de Lush Kitchen vaak jellies voorbij.

Bijna alle jellies zijn in twee formaten te koop: 100 gram en 240 gram. Ze worden altijd geleverd in een potje met draaideksel. De jelly zelf is één geheel – één grote, glibberige pudding. Je kunt er voor kiezen om hem in één geheel te gebruiken, of om hem in stukjes te snijden. Ikzelf doe altijd het laatste. Op naar de manieren!

Manier 1: Een stukje in een puff
Dit is de manier waarop ik m’n jellies gebruik. Zodra ik een jelly binnenkrijg, snijd ik hem meteen in kleine stukjes. Al die stukjes gaan terug in de pot, en wanneer ik ga douchen pak ik er een stukje uit. Deze stop ik in de natgemaakte puff, vervolgens wrijf ik het stukje kapot, waardoor er veel schuim ontstaat. Schuim ‘m lekker op en inzepen maar!

Manier 2: Een stukje rechtstreeks op de huid
Op deze manier doe ik ‘t wanneer ik haast heb of geen puff bij de hand heb. Ik pak een stukje uit de pot en wrijf hem over m’n natte huid heen. Dit werkt, maar niet makkelijk! Het glibberige stukje zal meerdere keren uit je vingers glippen. En probeer hem dan maar eens te op te pakken.

Manier 3: Puff over het potje bewegen
Maak de puff nat en draai hem rond over de jelly in het potje. Door de wrijving tussen jelly en natte puff, ontstaat er schuim. Je jelly wordt hier wel korrelig van aan de bovenkant, maar mocht je dat niets uitmaken (het kan verder geen kwaad – het is alleen voor het oog) dan is dit een snelle en handige manier. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel product je gebruikt, in tegenstelling tot een stukje pakken.

Manier 4: De jelly in z’n geheel over je lichaam wrijven
Dit is de meest onhandige en minst zuinige manier. Haal de jelly in z’n geheel uit het potje en houd hem vast terwijl je je lichaam inzeept. Geen aanrader als je in de gevangenis logeert een tijdje. Hij glipt continu uit je handen en glijdt vervolgens de hele douche door, dus even snel oppakken kun je wel vergeten.

Hopelijk heb je iets aan deze tips gehad! Het gebruiken van een jelly kan wat onhandig en verwarrend zijn in het begin, maar als je hebt eenmaal door hebt is het een topproduct. Zuinig in gebruik, maakt de huid schoon en zacht, en ruikt heerlijk. Echt een aanrader dus!

Op welke manier gebruik jij een jelly? Of gebruik je dit product nooit?

8 Responses to Hoe gebruik je een Lush shower jelly?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker