I ♥ I Love.. (mijn i love cosmetics stash)

Wanneer de verslaving begon, weet ik niet meer. Maar elke keer als ik bij Douglas kom, moet ik een product meenemen! De producten van I Love.. Cosmetics zijn pure verwennerij. Dit verzorgingsmerk heeft heel veel geuren, en elke geur bestaat uit diverse producten, zoals douchegel, bodylotion en lipgloss. Inmiddels heb ik een flinke stash opgebouwd, en vandaag laat ik zien waaruit die bestaat!

Deze set bestaat uit 6 douchegels. Mijn favoriete is Mango & Papaya, die ruikt zo heerlijk zoet en fris! Verder ben ik ook dol op Coconut & Cream, die heeft dé perfecte kokosnootgeur. Ik vind kokosnoot producten niet snel lekker ruiken, maar deze is precies goed. Lemons & Limes is heel fris, heerlijk om hier mee wakker te worden ’s ochtends! :yheart: Strawberries Milkshake vind ik erg naar Yokidrink ruiken, en dat is totaal niet erg! Raspberry & Blackberry en Blueberry & Smoothie ruiken beide heerlijk fruitig. Ideaal aan zo’n set is dat je altijd keuze hebt!

Twee grote flessen douchegel. Vanilla & Ice Cream heb ik al een tijdje, zoals je kunt zien. Hij ruikt niet zomaar naar vanille, maar ook een beetje romig! Een aangename, warme geur. Ik gebruik deze altijd als in bad ga, hij schuimt lekker veel.
Shimmer & Sparkle heb ik vorige week nog gekocht. Ik was in één klap verliefd op de geur: een soort vanille, maar warmer en zoeter. Op de verpakking staat witte chocolade en praline! Hij komt uit de Kerstcollectie en bevat veel shimmers.
Tot slot een mini douchegel van Glistening Glow. Deze ruikt naar vanille, amandelmarsepein en karamel.

Coconut & Cream bodylotion! Ik heb deze al in een mini douchegel, maar ben zo dol op de geur dat ik hem ook graag als bodylotion wilde. Hij heeft een handig pompje en is makkelijk te doseren. Eén pompje is al voldoende voor een warme, zachte kokosnootgeur!
Daarnaast staat nog een bodylotion, namelijk de Juicy Watermelon. Ik ben verliefd op de geur van watermeloen, dus deze mocht zeker niet ontbreken in m’n badkamer! Hij trekt erg snel in, dik pluspunt.
Dan nog de Vanilla & Ice Cream bodybutter. Ik vind hem qua dikte geen bodybutter, hij is namelijk iets steviger dan een bodylotion, maar alsnog vloeibaar. Bodylotion in een pot eigenlijk, dus! Verder is de zachte vanillegeur precies goed aanwezig.

Tot slot een Vanilla & Ice Cream lipbalm. Ik houd er niet zo van om met m’n vingers in een potje lipbalm te zitten, dus deze is amper gebruikt. Daarnaast de Mango & Papaya handcrème. Hij trekt snel in en heeft weer die vreselijk lekkere geur, ik zou hem haast op willen eten!

Ik ben echt gek op de producten van I Love, ze zijn betaalbaar en hebben altijd volop keuze. Ik weet zeker dat je minstens één geur heerlijk zal vinden! Mocht je de volgende keer in Douglas zijn, snuffel dan zeker eens aan wat geurtjes. Je moet alleen geen wonderen verwachten, want de werking is niet speciaal. Extreem droge huidjes zullen geen baat hebben bij deze geparfumeerde producten! De douchegels bevatten SLS en alle producten bevatten parfum. Ik koop ze dan ook voornamelijk voor de geur (oke, en stiekem ook vanwege de leuke verpakkingen en teksten..) en zal ze niet gebruiken als m’n huid écht verzorging nodig heeft.

I Love.. Cosmetics is in Nederland alleen bij Douglas te koop, en ook in de Douglas webshop. Een mini douchegel kost €2,50, een fullsize douchegel kost €6,95 en bodylotions en handcrèmes zijn €5,95 of €6,95. I Love Cosmetics test niet op dieren!

Ben jij bekend met I Love producten? Welke geur vind jij het lekkerste?

23 REACTIES

  1. Ik heb ongeveer een even grote stash als jij :) (als je er benieuwd naar bent, er staat een artikel over op mijn blog) en ik ben vooral dol op de strawberry en vanille geuren! Ik koop deze producten het liefst in Engeland, omdat ze daar maar rond de 2 euro zijn!

  2. Ik ben helemaal gek op dat merk! Met VIP-avonden van Douglas krijg je regelmatig zo’n product cadeau. Zelf heb ik twee lippenbalsems (Raspberry/blackberry en Mango/papaya), douchegel (Mango/papaya), twee bodybutters (Raspberry/blackberry en Tropical fruit (die was niet te koop)). Niet gigantisch veel, maar dat is met name omdat ik ze te duur vind. Ik heb zodanig veel producten dat ik ze maar weinig gebruik, dan is het relatief duur. En je hebt helemaal gelijk, want Mango/Papaya is de lekkerste geur!

  3. Good lord wat heb je veel, haha! Ik heb wel de hele lijn van Raspberry (douchegel, lipbalsem, lipgloss, …) maar verder heb ik nog niks van dit merk :P

  4. Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ik nooit douchegels van dit merk koop, ik ben namelijk wel gek op fruitgeurtjes voor dat product. Vooral frambozen en citroen spreken me aan dus ik ga zeker eens snuffelen!

  5. Ik zie ze inderdaad ook wel eens staan. Maar ik heb nog ZO VEEL bodylotion en douchegel enz, dat ik van mezelf geen (lees ‘zo weinig mogelijk’ haha) nieuwe producten mag komen. Dus ik ren altijd heel hard langs het schap haha

  6. Een jaar later… lol… Heb ik dan ook een bestelling bij Douglas geplaatst voor de I love producten ❤️ Je ziet ze wel op mijn IG als ze binnen zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in