I Love.. Peachy Passionfruit ♥ showergel & body butter

Als je denkt dat ik mezelf alléén maar onderdompel in Lush, dan heb je het verkeerd. Ik gebruik ook wel eens andere merken! Niet vaak, maar toch.. :wink: I Love.. is een merk dat ik heerlijk vind. Via hun social media kwam ik er laatst achter dat ze een nieuwe lijn hebben: Peachy Passionfruit. Toen ik van de week in de Douglas was, zag ik twee producten staan van de lijn (lijn bestaat uit drie producten, de derde is een Bodyspray). Meenemen, dus! Vandaag lees je hoe ik over deze nieuwe lijn denk.

I Love.. Peachy Passionfruit bath & shower crème – 500 ml / €5,95 – link
Ik heb al een stuk of zes 500 ml flessen showergel van dit merk. Ze zijn goedkoop (€5,95 voor een halve liter!), je doet er lang mee (duh), en ze hebben zulke lekkere geuren! Toen ik aan deze fles rook, was ik direct verkocht. Een warme, fruitige perzikgeur. De passievrucht erin maakt dat hij iets chemisch ruikt, hij doet me zo rechtstreeks vanuit de fles denken aan Dreft. Maar mijn neus is dan ook gewoon erg raar.

De showergel bevat perzikextract en passievruchtextract, maar helaas staat Parfum ook op de 5e plek in de ingrediëntenlijst. Gelukkig reageer ik hier niet vervelend op, maar sommigen helaas wel! Verder bevat de showergel vitamine B5, en géén parabenen of zeep. Oh, je kunt de showergel overigens ook als bubble bath gebruiken! Een klein scheutje onder de stromende kraan zorgt voor flinke wat bubbels.

De substantie is vrolijk geel, en de geur die vrijkomt tijdens het douchen verblijd me direct. Een warme, maar toch tropische geur, die ook nog eens lekker fruitig is. Opwekkend, verfrissend en vrolijk! Hij schuimt goed, en na afloop voelt m’n huid ook erg zacht aan. De geur blijft nog heel even hangen op m’n huid, maar mocht je hier langer van willen genieten, gebruik dan ook de bodybutter erbij!

I Love.. Peachy Passionfruit body butter – 200 ml / €5,95 – link
Natuurlijk moest de bodybutter ook mee naar huis. Het is een grote pot van 200ml, te vergelijken qua uiterlijk met de bodybutters van The Body Shop. Zo’n pot is minder handig als je lange nagels hebt, dat is het enige minpuntje.

De bodybutter is verrijkt met kokosnootolie en sheaboter. Ook parfum zit hier helaas weer in, namelijk op de 10e plaats. En, in tegenstelling tot de showergel, is deze niet parabenen vrij! Er zit methylparaben en ethylparaben in.

De substantie is vrij dik, het is echt een boter. Hij smeert heerlijk uit over de huid, en is na ongeveer een minuut volledig ingetrokken. Je ruikt nu een zoete, tropische geur op de huid, en dat blijft nog wel een uurtje zo. M’n huid voelt enorm zacht en soepel aan, hmmm! Ik zou ook haast een hap uit m’n onderarm willen nemen.

Na een paar uur voelt m’n huid nog steeds zacht aan. Ik ruik de geur niet meer, maar merk wel dat de body butter m’n huid goed voedt. Vooral voor m’n droge onderbenen is hij heerlijk! Trekt snel in, en hydrateren m’n benen gedurende de hele nacht.

Conclusie: Een heerlijke nieuwe geurlijn! Ik ben blij met de bodybutter en de showergel, ze ruiken goddelijk en voeden m’n huid ook goed. Verder niets op aan te merken, gewoon een heerlijk merk, dat I Love! :wink:

Hoe lijkt de geur jou?

10 REACTIES

  1. Ik ben zelf ook niet weg te slaan bij de producten van I Love… dus nu ik lees dat er weer nieuwe geuren zijn, is het weer raak natuurlijk. Deze lijkt mij echt wel wat. xxx Lucinda

  2. Hé, een ander product dan Lush ;-) Met name de body butter lijkt me heerlijk! Oh jee, lange nagels en body butters. Tsja, dat is geen goede combinatie, haha! Ik wens je een fijne dag, meid. Liefs Marloes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in