Ik ga de DeLuxe Lash Advanced wimpergroeiserum testen

Een aantal jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Revitalash wimperserum. Ik gebruikte het en het werkte ook echt, check mijn Revitalash ervaring en review met voor- en na foto’s maar! Helaas vond (en vind nog steeds) ik Revitalash te duur om aan te schaffen en te blijven gebruiken. Dan maar geen mooie, lange wimpers… Of toch wel? Er is namelijk onlangs een concurrent met een soortgelijk product op de markt gekomen, en het heet DeLuxe Lash. Dit wimperserum verschilt qua ingrediënten nauwelijks met Revitalash! Ik was zo gelukkig om er eentje te mogen ontvangen en deze te testen voor jullie. En dat ga ik natuurlijk doen, de komende maanden!

DeLuxeLash bevat 3.5ml (genoeg voor 5-6 maanden) en de adviesprijs is €89. Hij wordt geleverd in een mooie en chique verpakking, compleet met gebruiksaanwijzing erbij. Momenteel is die alleen nog in het Duits, maar ze zijn wel bezig met een vertaling naar het Nederlands. Het serum is op basis van aloë vera, in tegenstelling tot Revitalash welke op basis van water is. Ook is het product geschikt voor contactlensdragers, mensen met kunstwimpers of wimperextensions en na chemotherapie.

Gebruik is heel simpel, en net als elk ander wimperserum. Breng het eenmaal per dag aan als eyeliner, dus vlak boven de wimpers. Ook langs de onderste wimpers kun je een lijn trekken om het aan te brengen. Laat de substantie volledig drogen (dit duurt een paar minuten) en klaar!

DeLuxe Lash belooft een positief resultaat in meer dan 97% van de gevallen. Het belooft bevordering van de wimpergroei en de eerste resultaten zullen al na enkele weken zichtbaar zijn. Niet alleen zullen je wimpers langer zijn, ook voller. Meer dan 90% van de gebruikers zijn zeer te spreken over de eenvoudige toepassing, en meer dan 95% van de gebruikers geeft aan dat hun wimpers voller zijn.

De ingrediënten zijn onder andere:

  • Panthenol (vitamine B5)
  • Aloe Barbadensis Gel (aloë vera)
  • Isopropyl Cloprostenate
  • Aminozuren

Aloë Vera heeft een genezende werking op de huid. Panthenol beschermt en hydrateert de huid, en maakt deze ook soepeler en elastischer. Isopropyl Cloprostenate is een werkstof uit de oogheelkunde en wordt gebruikt als derivaat. Het activeert en stimuleert de groei van de wimpers op een natuurlijke manier. Aminozuren voeden de huid met belangrijke voedingsstoffen. DeLuxe Lash is hormoonvrij. Meer informatie en veelgestelde vragen kun je hier vinden.

Hierboven zie je mijn wimpers vóór het gebruik. Ik gebruik het inmiddels zo’n 7-8 weken en binnenkort laat ik jullie de resultaten zien! Uiteraard inclusief duidelijke voor en na foto’s, net als bij het Revitalash artikel. Ik kan alvast een tip van de sluier oplichten: ik ben positief! Houd de blog dus in de gaten, want over een tijdje deel ik de resultaten, foto’s en mijn mening over dit product.

11 REACTIES

  1. Zitten hier net als bij revetilash hormonen in verwekt of niet? Dat vond ik namelijk naast de prijs de grote minfactor van revitalash. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  2. Ik ben alvast erg benieuwd naar het resultaat. Lijkt mij een top product, want ik grijp niet graag naar valse wimpers

  3. Ik ben heel benieuwd naar je review!Dit lijkt me ook wel iets voor mij!

    Ps. De verwijzing naar het Revitalash artikel klopt niet trouwens, je verwijst naar dit artikel ;-) ik ben even via je zoekfunctie naar het betreffende artikel gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in