Ik leef nog!

Hey iedereen! :hearts: Sorry, sorry, SORRY voor het niet updaten van Oh Fashion voor een week. WHAT HAPPENED? vraag je je af.. nou, ik ben mijn camera-oplader en laptop bij m’n ouders vergeten. Slim hé? Dus ik ben nu thuis, maar ik kon natuurlijk amper m’n site bijwerken! Alles staat op m’n laptop, en m’n camera is leeg. En ik heb het nogal druk gehad met m’n huis, alles in Kerst sfeer brengen, spulletjes van zolder halen, warme chocomelk drinken, kerstmuziek luisteren, huisje verven! En de vriend van m’n beste dinnetje is een maand weg (hij zit bij de Marine :smile: ) en hij is over 4 dagen terug. Dus ik heb extra veel tijd doorgebracht met m’n dinnetje! :hearts:

Maaaaarrrr.. ik ga vandaag toch proberen alles weer te updaten. De 3 wekelijkse artikelen (Site van de Week, Would You..? en Stelling van de week) komen nu dus voortaan alle 3 op Maandag. :blank: Hihi..

Ik ga snel aan de slag! Maar helaas kan ik – tot ik m’n camera-oplader terug heb – geen reviews en swatches plaatsen :( Maar, ik heb wel een hoop nieuwe spulletjes, dus als ik m’n oplader terug heb, kunnen jullie zeker weer een hoop leuke artikelen verwachten.

En vergeet niet.. met Kerst komt er een Hello Kitty winactie! ;)

Verder heb ik nog wat foto’s die ik met jullie wil delen. Ze komen van m’n Blackberry, dus verwacht niet de *BESTE* kwaliteit, lol!

Als eerste ons huis! Ik heb de woonkamer flink gepimped, zoals je al kon lezen. :love: Ik heb ook weer de kerstspulletjes van zolder gehaald, en met Bianca vorige week nog een kerstdorp erbij gekocht.

(Dit kerstdorpje staat inmiddels anders :P Zo was het veel te rommelig!)

En ik had ook een mooi kerststukje gemaakt.. totdat de katten het ’s nachts ontdekten.

Foto’s van de kerstboom komen er nog aan! ;)

Verder nog een hoop gezellige avondjes bij Bianca gehad.

Maskertjes hahaha…

Gisteren zijn we naar de film ‘El Secreto de sus Ojos’ (The secret in their eyes) geweest in het filmhuis.

Vorige week heb ik van m’n schoonmoeder een advent kalender gehad. Deze kosten €5 en je kunt elke dag een vakje openkrassen. Hoe meer symbooltjes van hetzelfde, hoe meer geld je wint. Alleen kon ik me niet bedwingen en heb ik na een paar dagen alles al opengekrast.. :weird:

En zoals je ziet.. had ik nog maar één ster meer gehoeven om €100,000 te winnen. Pfft. :err:

Gister zijn we ook nog naar Schiphol geweest..

Want m’n schoonmoeder gaat met haar zus voor 3 weken naar Australië. Met wat familie hebben we haar uitgezwaaid op Schiphol.

Dat was mijn week zover.. wat hebben jullie allemaal gedaan? :smile:

[five-star-rating]

6 REACTIES

  1. Haha, goed dat je nog leeft dan, dacht al waar is ze gebleven, hehe ;-) Nee hoor, kan gebeuren zoiets dat jeje oplader en al even niet hebt :-) Leuke foto's verder :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in