I’m back!

Hi iedereen! OMG, duizendmaal sorry voor het niet updaten van m’n site. Ik heb een paar erg vervelende weken achter de rug en m’n hoofd stond er even niet naar om te updaten. Sowieso ben ik al weken niet op de computer geweest.. nu ben ik weer fijn eventjes bij m’n ouders logeren en heb ik alle tijd om weer verder te werken aan de site.

En ik heb ENORM veel updates voor jullie in de petto! Ik heb weer een hoop nieuwe make-up, een aantal dingen gewonnen en veel inspiratie, dus stay tuned, er komen veel leuke artikels aan! Reviews, swatches maar ook een hele leuke winactie staat er op de planning!

Oproep

Ook ben ik op zoek naar een gastblogger voor Oh Fashion. Vind jij het leuk om voor de site wat artikels te schrijven over beauty, fashion en Hello Kitty? Ben jij gek op schattige dingetjes en vind je het leuk regelmatig wat te schrijven voor Oh Fashion? Mail mij dan op evelien [@] ohfashion.nl ^o^ Je hoeft alleen maar iets korts over jezelf te vertellen, graag wil ik ook weten wat je precies voor ideeën hebt voor de site (om even te schrijven).

Ik zou zeggen… hou Oh Fashion de komende dagen goed in de gaten! :aw: It’s good to be back!

[five-star-rating]

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in