Tekstgrootte: groter / kleiner

Als je me al iets langer kent dan vandaag, weet je dat ik gek ben op de artikelen van Michael Kors. Met de kleding heb ik niet zoveel, meer met de tassen, schoenen en sieraden van dit merk. Al jaren kwijl ik op bepaalde modellen schoenen en tassen van Michael Kors, en natuurlijk hun sieraden niet te vergeten! Via Winkelstraat.nl shop je online bij 150 boutiques in Nederland en België. En daar zitten een hoop boutiques bij die dit merk verkopen!

In bovenstaande collage vind je een aantal van mijn favorites. De style van Michael Kors is classy, trendy, maar toch eigentijds. Veel gouden accenten vind je terug in de items, waardoor het gehele item een net iets luxere uitstraling krijgt. Ik ben vooral verliefd op een aantal modellen tassen, zoals de Jet Set Travel, en de Selma Bag. Qua sieraden vind ik de roségouden horloges prachtig, ze zijn altijd lekker groot en opvallend, met veel blingbling – zonder dat het ordinair wordt!

Michael Kors heeft veel verschillende verkooppunten in Nederland. Bij bijvoorbeeld Winkelstraat kun je vrijwel het hele assortiment van Michael Kors shoppen, via allerlei boutiques in Nederland en België.

Wat vind jij van de items van Michael Kors?

6 Responses to In the spotlight: Michael Kors

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker