Inspiratie: Classy Chanel

Chanel, wie kent het niet? Eén van de meest chique en klassieke merken van de afgelopen eeuw. Of je het nu hebt over de handtasjes, de kleding, de make-up of parfum: alle items zijn tijdloos, elegant en classy. Vandaag laat ik je een aantal mooie artikelen van dit merk zien, en uiteraard vertel ik je ook waar je het merk kunt shoppen!

In de collage hierboven zie je een aantal klassiekers, zoals het welbekende zwarte tasje, en de vuurrode nagellak in de kleur 455 Lotus Rouge. Het parfum staat bij menig vrouw op de kaptafel, één van de klassiekers onder de parfum! Ook ben je vast niet onbekend met de Eyeshadow Quad’s, een 4-delig oogschaduw palette met prachtige pigmentatie. Chanel is tijdloos, elegant, modern, en betekent een stukje luxe. Ik zou er alles van willen aanschaffen, jammer genoeg laat mijn budget dat niet toe, maar dromen is ook heel fijn!

Chanel is niet alleen te koop in de P.C. Hooftstraat, ook online kun je het bij diverse webshops shoppen. Kijk voor de make-up en parfum eens bij Wehkamp, Douglas, of de Bijenkorf. Voor de kleding, tassen, sieraden en accessoires kun je kijken op Rebelle.com. Hier worden tweedehands spullen aangeboden van allerlei designer merken.

Heb jij iets van Chanel? Wat vind je van het merk?

3 REACTIES

  1. Ik vind Chanel awesome! Ik heb een duidelijk zwak voor Chanel. De parfum uiteraard, al heb ik de lichte versie eau premiere van Chanel NO. 5. Ik heb diverse make up producten, al moet ik eerlijk zeggen dat ik de blush zwaar vind tegenvallen qua pigmentatie. Maar hun basisproducten, mascara en lipstick kan ik niet missen in mijn stash. Op mijn lijstje staat nog altijd een kledingsetje, maar dat is een flinke investering, dus daar wil ik zeker goed over nadenken. Voorlopig doe ik het met kleding in de stijl van Chanel… dan kom ik ook al een heel eind :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in