Inspiratie: De mooiste cupcakes

Het leukste aan cupcakes bakken: het decoreren! Niks leukers dan wanneer de cupcakes uit de oven komen en afkoelen, alles neer te zetten voor het decoreren. Ik heb zelf altijd van alles in huis om de meest zoete, schattige of vrolijke cupcakes te maken.. van marsepein tot glazuurtoppings! (Tip: dit kun je allemaal voor heel weinig bij Action scoren!) ^_^ Of je zelf van cupcakes bakken houd of niet, bij deze post loopt het glazuur water je ongetwijfeld al in de mond!

Alle foto’s zijn afkomstig van diverse Tumblrs. Ik heb helaas geen directe bron, dus! Mocht jij weten welke auteur bij welke foto hort, hoor ik dat heel graag :)

Maak jij graag cupcakes? Decoreer je ze dan ook?

15 REACTIES

  1. Mooie plaatjes zeg, zo zien ze er bij mij nooit uit haha :$ Ik vind ze ook mooi om als decoratie stukken te gebruiken (ze zijn dan van steen of plastic natuurlijk)

  2. Wat een mooie cakejes! Bijna zonde om op te eten. Ik versier mijn cakejes wel eens, maar ze worden nooit zo mooi als ik ze op internet zie. Ik versier ze ook nooit met botercreme omdat ik altijd bang ben dat het mislukt. Misschien toch eens proberen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in