Inspiratie: Cute stores (+ Hello Kitty shops in NL)

23
47

Winkelen is mijn #1 hobby. Ik vind het zelfs zo leuk, dat de wekelijkse boodschappen voor mij een feest zijn. Ik kwam onlangs wat foto’s tegen van enorm schattig (Hello Kitty) winkels, helaas niet in Nederland. De meeste van deze winkels zullen te vinden zijn in Japan of China, maar het blijft toch leuk om er naar te kijken. Kijk mee naar een aantal schattige winkels (en cafés). Als extra heb ik wat Hello Kitty winkels opgezocht in Nederland :yay:


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto

Bron foto’s: We Heart It

Hello Kitty verkooppunten in Nederland

Delft (Gasthuislaan 52): Hello Kitty winkel van Giyu
Rotterdam (Oppert 296): Shop For Friends
Rotterdam (Ruisplein 28) en Amsterdam (Geldersekade 104): Wah-Kiu
Hilversum (Herenstraat 77): Cute Spot
Alkmaar (Boterstraat 19): Want-It
Voor meer verkooppunten van Sanrio/Hello Kitty spullen, klik hier.

Zijn jullie wel eens in zo’n mooie of schattige winkel geweest?

23 COMMENTS

 1. Whow, ik ga sowieso naar Delft! Ik kende alleen Wah-Kiu in Rotterdam.

  Thanks!
  Hou niet echt van Hello Kitty maar wel van andere characters zoals My Melody enzo. Ben benieuwd!

 2. Ik hou ook van Hello Kitty! VEEL, Ik kom uit Canada, en ik wil leer alle beste Hello Kitty winkles in Nederland. Bedank voor je blog, dit helpt mij. Kitty love to you all!

 3. Hi! :wink: ik heb de link geklikt onder aan dit artiekel, waar ik meer winkels kon vinden, maar Nederland staat er niet bij! :shock: Ik dacht, ik zeg het even! :blush:

  Groetjes, kawaii fairy <3 :happy:

 4. hi :razz: ik ben echt gek van al die schattige spulletjes vooral van die beer wat is zijn naam ookalweer :?: ik ik ben nog nooit in zo’n winkel geweest weten (wie d’r al geweest zijn) of ze ook knutsel spulletjes hebben want die zijn zo schattig :grin: o en graag die naam alsjeblieft van dat lieve beertje

 5. Ik ben op Aruba een aantal keren in de Sanrio winkel winkel geweest. Die heb ik als groot Hello Kitty fanaat helemaal leeg gekocht. Helaas is deze winkel er niet meer. De echte Sanrio winkels vind je in o. a Japan, Las Vegas, En Hawaii. Er zijn er niet heel veel meer, maar gelukkig is er nog de webwinkel van sanrio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here