Inspiratie: Lovely jewelry

Ik houd van mooie sieraden, zoals jullie een posts hier beneden al konden lezen! Op het wereld wijde web kwam ik een aantal mooie foto’s tegen van lovely jewelry, die ik graag met jullie deel. Kettingen, armbanden, ringen.. er zit van alles wat bij. Enjoy!

Welk sieraad zouden jullie wel in je sieraden stash willen hebben?

Doe mij die Louis Vuitton en Juicy Couture armband met bedeltjes maar.. aahh, prachtig zijn die, zeg! Alhoewel die Chanel ketting ook wel erg gaaf is.. of die ketting met dat anker, dan! En wat te denken van die spikes ring? Supergaaf allemaal! *kwijl* :hearts: Fijn weekend, allemaal!

23 REACTIES

  1. Ik hou van inspiratie foto's! Wat ik wel minder vind is dat je zoveel hebt in 1 artikel, zoveel scrollwerk en dan is mijn aandacht er niet echt meer op gevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in