Inspiratie: raamdecoratie

Als ik iets heb geleerd in de tijd dat ik samenwoon (lees: sinds 2008) dan is het dat raamdecoratie onwijs belangrijk is. Er is zoveel keuze dat het belangrijk is om je goed te oriënteren. Voor welke kamer is het? Hoeveel licht komt er naar binnen? En natuurlijk ook de vraag, hoeveel licht wil je binnen laten? In de slaapkamer wil je waarschijnlijk minder licht dan in de badkamer. Wij hebben in dit huis voornamelijk gordijnen, maar in het volgende huis gaan die eruit. Het is een hel om gordijnen te hebben en drie katten. De gordijnen zitten onder de halen, haren en pluisjes. Nee, bedankt! Vandaag deel ik wat raamdecoratie inspiratie met je. Gluur je mee?


bron


bron


bron


bron


bron

Ik kan nog wel honderd inspiratie-foto’s plaatsen, maar you get the message — ik vind ze zó mooi. Je kunt ze op maat laten maken, maar met een beetje geluk heb je een standaard maat raam en kun je standaard houten jaloezieen kopen. Ze houden niet alleen het zonlicht buiten, ook staan ze onwijs mooi in je interieur. Ze zijn er in houten kleuren, in het wit, in het zwart, noem het maar op. Ze zijn steviger dan gewone luxaflex, blijven veel langer mooi en zijn makkelijker schoon te maken. Op Pinterest vind je allerlei tips hoe je snel je jaloezieën schoonmaakt, echt ideaal. Jaloezieën zijn ook erg duurzaam — ze gaan langer mee.

Als je online jaloezieën koopt, kun je niet alleen een kleur en de hoogte uitkiezen, maar ook het soort ladderkoord of -band, waar de bedieningszijde zit, etc. Het is ideaal om ze online te laten maken op maat, omdat je dan zelf helemaal bepaalt hoe het eruit komt te zien. Houten jaloezieën zijn wat duurder dan andere materialen, maar je krijgt waar voor je geld én het is een aandeel in je interieur. En je katten kunnen het niet slopen… ook niet geheel onbelangrijk.

Wat hangt er bij jou voor de ramen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in