Instagram Tag

Joepie, weer een tag! Lieverds Nadia en Anneloes tagden mij, en het zijn 12 vragen over Instagram. Ik ben zoals jullie weten vaak actief op Instagram, dus het leek me leuk om de tag daarom in te vullen!

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
OhFashionNL, omdat dat simpelweg mijn site adres is! Voorheen heette ik Evelien1987, maar ik vond het handiger om dezelfde accountnaam aan te houden als op Twitter.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Niet veel, ik denk één of twee per week! Eerst postte ik heel veel foto’s op Instagram, maar ik was dat toen zat, en verwijderde alle foto’s. Toen ben ik heel selectief foto’s gaan plaatsen, allemaal in dezelfde style, daar houd ik van haha.

3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
Moeilijk! Ik plaats alleen foto’s die ik zelf écht leuk vind. Maar als ik moet kiezen, ga ik voor deze puppy foto van Bram. Ik smelt elke keer als ik deze foto zie!

4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Dat is wederom de bovenste foto! Hij heeft op dit moment 67 likes.

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Als ik een foto heb genomen die op mijn Instagram wil, open ik hem altijd met Whitagram. Deze zorgt ervoor dat de foto twee witte randen krijgt, en dat er niet een stuk van de foto afgeknipt hoeft te worden. Vervolgens gooi ik de Brightness een stuk omhoog, en heel soms gooi ik er met Aviary nog een filtertje overheen. Vanuit Whitagram kun je de foto meteen naar Instagram sturen!

6. Welke celebrities volg je?
Geen één! Ik heb nooit zo’n behoefte daaraan. Op Twitter volg ik ook nooit celebrities.

7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Ik gebruik op Instagram zelf geen filters! En áls ik filters gebruik, gebruik ik die van Aviary. Goh, wat ben ik saai hé? :P

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Volgens Statigram is dat #lush, maar volgens mij klopt dat niet! Ik denk dat ik #labrador het meest gebruik, omdat ik vaak foto’s van Bram plaats.

9. Laat je laatste Instavideo zien.
Die heb ik momenteel niet!

10. Welke dierenaccounts volg je?
Best veel, ik volg een hoop Labrador accounts! Ik vind het leuk om foto’s van andere Labradors of honden te zien (vooral puppies!) dus als dat account leuke foto’s plaatst, volg ik het al snel. Dit zijn de dieren accounts die ik volg:

 • @vincentnelsoncash
 • @coopersmellypooper
 • @blacklaboliver
 • @baileyandbentleylabs
 • @golden_shepherd
 • @bernie_thelab
 • @button_the_labrador
 • @debbiethegoldenlab
 • @labradorranch
 • @bailey_is_sweet
 • @riley_the_lab
 • @scuba_f
 • @worldoflabs
 • @nikkithelab

Vaak maken mensen voor hun huisdier een account aan. Hierdoor ben ik een aantal puppy accounts gaan volgen! Hartstikke leuk, er wordt ook ‘namens de hond gepost’, haha. En je ziet de puppies ook opgroeien!

11. Welke (grote) bedrijven volg je?
Ik volg diverse bedrijven, winkels en PR bureaus. Het is voor mij één van de manieren om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en andere nieuwtjes! Qua merken volg een aantal Lush accounts, Benefit, Bomb Cosmetics, Rimmel, The Body Shop, en Zoeva. Ook nog een aantal webshops, en wat PR bureaus.

12. Heb je veel familieleden op Instagram?
M’n twee nichtjes, en m’n schoonvader. Oh, en m’n moeder, maar die is niet actief.

Ik heb op dit moment 39 foto’s, ik volg 110 mensen en ik heb 454 followers. Het lijkt me erg leuk als je me volgt op Instagram! Klik hier voor mijn Instagram account.

Ik geef de tag door aan Miriam, Maud en Mariska!

Zit jij ook op Instagram? Plaats je vaak foto’s?

12 REACTIES

 1. Haha grappig om te lezen dat je alles nu in dezelfde stijl post! Ik heb dat ook een tijdje volgehouden, ziet er erg leuk en netjes uit op je account, me likes it too!!
  Mmaaaahhhh die foto van Bram!!! So cute :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in