Je tas is wie je bent – Mijn Liu Jo Anna shopper van Duifhuizen

De leukste tassenwebshop Duifhuizen tassen en koffers heeft nu een leuke campagne waarbij de slogan is: “Je tas is wie je bent”. En met die slogan ben ik het helemaal eens, want je tas is nu eenmaal een goede afspiegeling van wie jij bent.Rommelige types zullen eerder een grotere tas hebben waarin van alles en nog wat zit, nettere types hebben vanzelfsprekend een tas die elke week netjes uitgeruimd wordt. Houd je van opvallen? Dan kies je eerder voor een knalkleur dan safe black. Weten welke tas precies bij mijn persoonlijkheid past? Lees dan verder.

Jaaa, dit is hem dan! Kijk dan wat een beauty. In de kleur Champagne, maar hij is er ook in het zwart, antraciet, wit, taupe en rood. De afmetingen zijn 42 x 17 x 27 cm. Voor mij is dat precies de juiste grootte – niet te groot, maar ook niet te klein. Ik ben iemand die zo min mogelijk wilt meeslepen, dus een tas moet niet te groot zijn.

De tas bevat 3 vakken, waarvan de twee buitenste een ritsvak zijn. Het middelste vak is het grote vak, met aan de linkerkant twee kleine vakjes voor bijv. je telefoon, en aan de rechterkant een ritsvak. Het middelste vak kun je ook nog dichtmaken d.m.v. een magnetische drukknoop, wat extra veilig is.

Wat ik zelf ook prettig vind, is dat de tas kunstleer is. Dat is voor het bedrag wat je ervoor betaald misschien wat verwonderlijk, meestal gebruiken zulke designertassen wel leer in hun materialen. Maar ik draag liever geen leer, dus ik ben in dit geval blij dat de tas kunstleer bevat.

De kleur Champagne is precies mijn kleur! Ik heb namelijk al een zwarte designertas (Michael Kors Jet Set Travel) dus ik wilde niet nog een tas in het zwart. Ik ben qua kleding altijd vrij basic en casual, dus een neutrale kleur is wel gewenst qua tassen.
Toch vind ik het soms ook wel leuk om eruit te springen met opvallende details, zoals gouden gespjes, ritsjes, opvallende sieraden, noem het maar op. En dan is het leuk om te zien dat mijn tas, ondanks de neutrale kleur en basic model, ook opvallende details bevat. Wat lijken we toch veel op elkaar! :heart2:

Hoewel ik dol ben op mijn Michael Kors tas, was er één iets wat ik iedere dag weer miste: een schouderband. De hengsels van de Michael Kors tas waren niet lang genoeg om hem over je schouder te hangen (tenzij je geen jas draagt) dus je was eigenlijk altijd verplicht hem gewoon vast te houden, of aan je arm te hangen. Deze Liu Jo shopper heeft wél een schouderband erbij! Je kunt hem gemakkelijk los- en vastmaken, ideaal.

Verder is de tas prachtig, mooi, fijn in gebruik – ik ben verliefd! De kleur past overal goed bij, hij is prachtig afgewerkt met gouden details, heeft gouden nopjes onderop, de schouderband is in lengte verstelbaar, de kwaliteit is stevig en mooi, er zitten genoeg opbergvakken in, gewoon perfect. Ik sleep hem overal mee naar toe en hij blijft mooi. Ik heb er al diverse complimenten over gekregen! Ik ben een blij meisje.

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik deze tas uitzoeken om te reviewen. Lees de disclaimer voor meer informatie.

12 REACTIES

  1. Och, wat is is mooi. Dit is ook helemaal mijn smaak:-) Ik ben dus zo’n type die (bijna) elke week haar tas leeggooit en opruimt, en dan nog verbaas ik me over de hoeveelheid rotzooi die er uitkomt, en zeker wanneer ik die week veel op pad ben geweest, Geniet maar fijn van je mooie nieuwe tas!

  2. Zo mooi! :love:
    Zelf ben ik meer een Michael Kors fan maar ik heb de tassen van Liu Jo altijd al fantastisch gevonden sinds ik ze bij mijn oma in de kast zag staan.
    Liefs,
    Yara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in