Kaarten kopen bij Kaartwereld.nl

Je kunt natuurlijk urenlang bij de plaatselijke boekhandel staan, zoekend naar dát perfecte kaartje voor de jarige job, je broertje die z’n rijbewijs heeft gehaald, je oom die verhuist is, of je beste vriendin die je succes wilt wensen met iets. Maar wat nog makkelijker is, is online je kaarten kopen! En wat nog leuker is dan een standaard kaartje, is er eentje zelf maken. Dit doe je snel en gemakkelijk bij Kaartwereld. Ik ga je vandaag wat vertellen over de site!

Kaartwereld.nl is een webshop met een gigantisch aanbod wenskaarten, fotokaarten, kaarten met cadeautjes, heliumballonnen, cadeautjes, noem het maar op. Alles wat je nodig hebt om diegene te verrassen met een leuke kaart en/of cadeau! Gebruik de Kaartzoeker om binnen enkele seconde een leuke kaart te vinden, of surf door de categorieën op zoek naar een kaart. Kies een kant-en-klare kaart, of (wat ik persoonlijk zelf altijd het allerleukste vind) maak je eigen kaart!

Alle kaarten zijn te onderdelen in diverse categorieën: stoer, lief, grappig, voor een bepaalde leeftijd, met tekst, noem het maar op. Zo vind je snel een geschikte kaart, die je vervolgens kunt aanpassen door er tekst in te laten zetten, plaatjes op de kaart te plakken, een achtergrondkleur te kiezen, etc. Je kunt dus elke kaart helemaal laten aanpassen naar jouw smaak!

Vervolgens sla je je kaart op, en kun je drie verschillende groottes kiezen. Tip: maak een account aan, het is gratis en je krijgt korting op elke kaart die je maakt! Je kunt kiezen om je kaart met of zonder cadeau te laten versturen. Ik koos zelf voor een cadeau erbij, namelijk een heerlijke douchefoam van Janzen. Maar ze hebben nog veel meer andere cadeaus – chocolade, ballonnen, Greenland huidverzorging, kettingen, wijn, bloemen, knuffels, en nog véél meer.

Zoals je op de foto’s ziet, heb ik zelf ook wat kaarten uitgezocht. Ik koos voor drie mooie, grote, zwart-witte kaarten met een inspirerende tekst erop (good friends, today will be great en enjoy the little things. Leuk om zomaar even te sturen naar een vriendin! Ook koos ik bij één kaart voor een cadeau erbij. Ik ben erg blij met de kaarten, ze zijn heel mooi, en de verzending ging lekker snel.

Voortaan zie je mij niet meer bij de boekenhandel staan dus, maar ben ik een kaartje aan het uitkiezen of zelf aan het maken op Kaartwereld.nl!

Hoe koop jij je kaartjes? Bij de boekhandel of ook online?

6 REACTIES

  1. Ontzettend handig die ‘online’ kaarten. Zelf gebruik ik altijd de Hallmark app..als ik dan ergens aan denk kan ik diegene meteen een kaartje sturen, net zo handig!

  2. Ik koop mijn kaartjes altijd om de zoveel maanden in bulk in bij de boekenhandel. Zo heb ik lange tijd vanalles liggen voor als er iets gebeurt. De kaartjes op de site zijn wel mooi moet ik toegeven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in