Kersenbloesem muursticker van eBay

Mijn guilty pleasure: eBay. Goedkoop, origineel en heerlijk om rond te snuffelen. Deze webwinkel is enorm groot, ik shop er nu al jaren met veel plezier. Vaak kom ik erg leuke koopjes tegen, zoals deze muursticker. Hij is zó goedkoop en zó leuk, dat ik hem moet delen met jullie.

Ik kocht de muursticker hier voor slechts €1,92 zonder verzendkosten. Gotta love eBay. Serieus, goedkoper ga je het niet vinden. Ik was, zeker voor die prijs, nogal sceptisch over de grootte van de muursticker. Meestal laten ze het lijken alsof de sticker heel groot is en een hele wand vult, maar in werkelijkheid krijg je dan een sticker van 10x10cm. Gelukkig is dat bij deze muursticker niet: hij is écht groot – 45cm hoog en 60cm breed.

De muursticker zat al op de muur voordat ik foto’s ervan kon maken, maar hierboven zie je dus dat je een groot vel krijgt met de stickers erop. De moet de kersenbloesem zelf in elkaar ‘zetten’, maar gewoon het plaatje volgen en alles komt goed. Het belangrijkste is de tak zelf, de losse bloemen en vlinders erbij kun je gewoon zelf een beetje creatief erbij plakken.

De stickers hebben een mooie kwaliteit en plakken goed op de muur. Je kunt de stickers voorzichtig weer verwijderen, zonder het behang te slopen. Ik vind het ideaal! Zo kun je toch een kale muur opvrolijken, zonder er teveel geld voor kwijt te zijn. Ze hebben op eBay natuurlijk nog veel meer muurstickers, gewoon even zoeken en je komt ze zo tegen. De verzending was overigens 2-3 weken.

Je kunt de muursticker hier kopen. Als dat niet werkt, probeer dan deze, deze, deze, of deze bijvoorbeeld. Let altijd op de rating van de verkoper en dubbelcheck of je geen verzendkosten betaald.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in