Korte make-up reviews

Ik houd persoonlijk niet echt van korte reviews, ik heb zoiets van: hoe meer informatie, hoe beter. Maar ik heb een aantal producten waarbij ik gewoon niet veel te vertellen heb, maar die ik toch wel laten zien aan jullie. Daarom heb ik besloten een aantal van die ‘korte reviews’ in één artikel te plaatsen. In dit artikel vind je een korte review over de volgende producten:

:love: Review: L.A. Colors eyeshadow palette
:love: Review: L’oreal Glam Shine #409
:love: Review: Mini Bourjois mascara

Veel plezier met lezen! ^o^

L.A. Colors eyeshadow palette

Ik kocht een tijdje geleden op eBay dit palette met 5 vrolijke kleuren erin. Ik betaalde er ongeveer 3 euro voor. Ik had al een hoop gehoord over dit merk, dus ik was erg benieuwd.

Het palette is een stevig doosje met doorzichtige bovenkant, zodat je kunt zien welke kleurtjes erin zitten. Er zit ook een lange, dubbelzijdige sponsapplicator bij.

Zoals je ziet is de pigmentatie erg goed. De structuur is erg zacht en kan daarom wel een beetje brokkelen, maar als je hem nat aanbrengt is dit geen probleem.

L’oreal Glam Shine #409

Deze lipgloss kreeg ik van Pink Lady Make Up om te reviewen, de review over de webshop kun je hier lezen. Ik had deze al in #301 en ook die beviel me erg goed. Dit is echter #409, een ‘Crystal Bronze Glow’. Een mooie, bruine lipgloss met shimmers erin. Perfect voor een nude of sunkissed look.

Deze lipgloss is voorzien van een brede, puntige sponsapplicator. Ik vind hem erg handig aanbrengen.

Een erg mooie lipgloss voor de zomer. Bij Pink Lady Make Up is hij te koop voor € 4,95, maar wees er snel bij, want er zijn er op dit moment nog 3 in voorraad. Bij de meeste drogisterijen kost hij € 10,99.

Mini Bourjois mascara

Ook deze kreeg ik van Pink Lady Make Up om uit te testen. Het is een mini mascara van Bourjois, deze kun je vastmaken aan je telefoon. Helaas kan dat bij m’n eigen Blackberry niet, maar hij past wel mooi aan m’n sleutelbos – altijd handig voor onderweg!

“Een mini ultra-volumegevende mascara. Diepzwarte wimpers voor een fascinerende oogopslag. Vast te maken aan alle mobieltjes” (behalve de mijne :evil: )

De mascara oogt simpel, een zwart uiterlijk met zilveren letters erop. Er zit 5 ml mascara in (in de gemiddelde ‘gewone’ mascara zit 8ml á 10ml mascara) en hij is 6 maanden houdbaar.

Het borsteltje is lang en simpel. Er zitten geen curves in en ook geen poespas erom heen. Gewoon een simpele mascara, die wel erg chemisch ruikt overigens.

Kale ogen:

Op de volgende foto’s heb ik links de mascara op, rechts niks. Zo is het beter te vergelijken!

Het is een prettige mascara, vooral voor onderweg. Mocht je mascara zijn uitgelopen door een regenbui (welkom in Nederland) of een plotselinge huilbui, dan heb je met deze mascara snel weer een volle ooglook. Een paar laagjes is genoeg om al volume te krijgen. Geen wonder mascara, maar ik vind hem precies goed.

Dat waren dan de drie korte reviews van deze week. Ik hoop dat jullie ze leuk vonden om te lezen en dat jullie dit een handige oplossing vinden. ;)

[five-star-rating]

23 REACTIES

  1. Wel een beetje jammer dat die kleuren zo dicht bij elkaar liggen van het LA Color palette, maar misschien is dat gezchtsbedrog? Wel grappig trouwens dat er ook zoveel uiteenlopende reviews zijn van dat merk.

  2. Leuk dat je deze producten toch even aan ons laat zien door ze in 1 artikel te plaatsen. Want ze zijn zeker de moeite waard om te zien! Leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in