Kortingscode.nl

Site’s met kortingscodes: ze schieten als lipglosses paddenstoelen uit de grond. De één nog overzichtelijker dan de andere! Ik heb al vaker over dit soort site’s geschreven, en vandaag heb ik er weer eentje voor jullie. Een heel fijne en overzichtelijke, dit keer!

Een bestelling plaatsen bij Zalando, wat kleding shoppen bij H&M, voor een nieuwe bikini bij Hunkemöller kijken, of wat leuke MAC goodies scoren bij Bijenkorf. We doen het zo vaak! En wat is nou leuker om aan het einde, bij de kassa, een kortingscode toe te voegen? Voor heel veel winkels heeft Kortingscode.nl een kortingscode. (Ha!) Op het moment dat er een kortingscode vrijkomt van een webshop, heeft deze site hem als één van de eerste in handen.

Niet al deze websites zijn even duidelijk! Bij sommige vliegen de kortingscodes je om je oren en weet je van gekkigheid niet meer waar je moet kijken. Bij deze site is dat gelukkig anders geregeld. Alle kortingcodes staan gesorteerd op Nieuw of Populair (zie hierboven). Allemaal op één pagina! Je kunt de codes zelf sorteren op categorie: Mode & Accessoires, Schoenen, Gezondheid & Verzorging, etc. Ook vind je er een pagina met alle winkels die een kortingscode of actie hebben (zie hieronder).

Alle kortingscodes die ze hebben, zijn verdeeld in categorieën van de betreffende webshops. Check bijvoorbeeld eens de categorie Fashionistas! Shop jij regelmatig kleding en schoenen online, dan kan het geen kwaad om deze pagina even te bookmarken. Want alle kortingscodes van jouw favoriete webshops komen in deze categorie te staan!

De volgende keer dat je dus lekker aan het online shoppen bent, neem dan even een kijkje op Kortingscode.nl. Wie weet hebben ze nét een kortingscode waardoor jij weer wat geld bespaart op je aankoop! ^_^

Maak jij wel eens gebruik van zo’n site?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in