Kruidvat nagelfestijn

Kruidvat is zo onderhand mijn beste vriendin aan het worden; de ene gave actie na de andere. Zitten we met z’n allen nog na te genieten van de 50% korting op alle make-up actie, heeft de Kruidvat inmiddels al een nieuwe actie: 1 + 1 gratis op alle nagellak! :hearts:

Nog even de facts op een rijtje:
– Deelnemende merken zijn Kruidvat huismerk, Herome, MaxFactor, Essence, Loreal, Catrice, GOSH, Rimmel, Maybelline, Sally Hansen, Impulse en Broadway.
– Actie duurt t/m 22 Mei.
– Je krijgt 1 artikel gratis bij een artikel.
– De actie geldt voor nagellak, maar ook accesoires, zoals nepnagels, vijlen, nagellak removers, etc.

Ik zou zeggen, hop hop hop naar Kruidvat en inslaan die hap! Nagellak kun je nooit genoeg hebben, toch? :weird:

Hebben jullie al wat ingeslagen of zijn jullie dat nog van plan?

[five-star-rating]

5 REACTIES

  1. Ik ga me beheersen, alhoewel hier in de kruidvat bij mij in de buurt toch niks te halen van. Essence heb ik allemaal al wel gezien, er is geen tweede nail art schap en het Catrice schap is minuscuul.. :/ Dus dan zou ik al naar Groningen moeten.

  2. Hmm, ik had nagellakremover en een lakje gekocht, maar volgens mij heb ik geen korting gekregen :( gelukkig was het al niet zo duur (dus niet de moeite om ervoor terug te gaan :P)

  3. Ik heb behoorlijk wat ingeslagen: twee peel-off basecoats van Essence (voor glitterlakjes), de roze nagellak uit de Essence LE Floral Grunge, drie lakjes van NYC (een blauw/groene die heel slecht dekt, Bubblegum Pink (yay, die hadden ze dit keer!) en een paars/roze kleur) Raspberry Fields van Catrice, twee ‘fast dry’ topcoats van Essence, een ‘glossy finish’ topcoat van Essence, twee flessen nagellakremover van Kruidvat eigen merk en beide removers van Essence, die met geuren. Erg veel, maar topcoat en remover had ik echt nodig en de rest was gewoon voor ‘de heb’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in