Tekstgrootte: groter / kleiner

Vaak leer ik webshops kennen via social media, andere bloggers, of via m’n bezoekers. De webshop waar ik vandaag over ga schrijven leerde ik echter kennen via de persoon erachter zelf, tijdens het wandelen met de honden! Even voorstellen: Mandy, wonend in Julianadorp met haar vriend en (súúúperschattige!) dochtertje van 3 jaar. We leerden elkaar kennen doordat onze honden samen speelden. Mandy vroeg wat ik voor werk deed, en toen ik vertelde dat ik blogde, vertelde zij enthousiast dat ze een eigen webshop had! We wisselden websites uit, en ik ging bij thuiskomst meteen in haar webshop kijken. Ik was direct verliefd! En vandaag ga ik m’n best doen om jou ook verliefd te laten worden op haar webshop. Lees je mee?

De reden waarom ik zo verliefd ben op haar webshop, is vanwege het enorm leuke assortiment wat ze heeft. Samen met haar vriend (die een interieurbouwbedrijf heeft) maken zij mooie en unieke artikelen voor de webshop, en zelf vult zij deze nog aan met andere items. Alles om jouw interieur een persoonlijke tintje te geven. Je merkt ook dat de items niet dertien-in-een-dozijn zijn, maar allen zijn uniek en hebben een authentieke uitstraling.

In de webshop vind je artikelen voor in huis, voor in de keuken, voor in de tuin, en ook voor kinderen. Van mooi servies, tot authentieke keukenitems, en van schattige kinderartikelen tot vintage kussentjes. A Cup Of Style heeft een style om verliefd op te worden. Ikzelf ben dol op de koperen fruitmand hierboven, ik zoek zoiets al heel lang! Perfect voor op m’n hoogglans witte salontafel. Wat een eyecatcher is dat!

Nog een leuk iets van A Cup Of Style, is dat zij een Pinterest pagina heeft, met diverse borden vól met inspiratie. Heerlijk om lekker rond te snuffelen met een kop thee erbij. Inspiratie op doen en vervolgens haar webshop induiken. En zie je iets op Pinterest, wat Mandy niet verkoopt in haar webshop? Stuur even een mailtje, want het is goed mogelijk dat zij het samen met haar vriend kan namaken voor je! Hoe gaaf!

Ik heb er weer een vast shopadres bij. Mandy is een enorm lieve, leuke en gezellige vrouw en deze uitstraling vind je terug in de artikelen zij maakt en verkoopt. Absoluut even een kijkje nemen, dus!

6 Responses to Let’s Shop: A Cup Of Style

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker