Let’s Shop: Bagsplaza.nl

Tassen, ik kan er niet genoeg van krijgen! Sinds ik mijn geliefde Michael Kors Jet Set Travel heb, heb ik eigenlijk geen andere tas meer gekocht. Ik ben bijzonder trouw aan m’n dure, maar oh zo mooie Michael Kors tas! Maar als ik rondsnuffel bij Bagsplaza gaat het toch wel weer kriebelen.. Ik ga je vandaag wat vertellen over deze webshop. Lees je mee?

Bij Bagsplaza vind je een groot assortiment tassen. Maar écht alle soort tassen; schooltassen, handtassen, laptoptassen, shoppers, clutches, portemonnees en nog veel meer. Ook vind je er niet alleen bekende merken zoals Herschel, Converse, Eastpak en MyOMy – ook wat onbekendere merken zoals Abbacino. Een merk wat veel diverse modellen verkoopt! En ken je Burkely al? Dit Nederlandse tassenmerk verkoopt lederen tassen die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Daar houden we van!

Hierboven zie je my faves! Ik vind vooral de tassen van Paul’s Boutique en Fab erg gaaf. Classy handtassen die vrouwelijk, modern en lekker draagbaar zijn. Een tas moet overal bij staan, vind ik zelf. Toch vind ik de rugzakken van Urban Junk ook heel gaaf! Keuze genoeg in ieder geval. Of je nu voor classy of retro gaat.

De webshop is verdeeld in diverse categorieën, welke je in de navigatiebalk bovenaan de pagina vindt. Behalve damestassen hebben ze ook herentassen en kindertassen, voor het hele gezin dus. In het menu links kun je de tassen filteren op merk, prijs, kleur en zelfs materiaal. Je kunt zelfs tassen met elkaar vergelijken; een optie die ik zeker miste in de webshop waar ik mijn eigen tas kocht. Eenmaal op de pagina van een artikel vind je veel informatie over het product, van afmetingen tot materialen. Maar ook reviews! Handig, want met online shoppen wil je (zeker met een tas) toch exact weten wat je koopt.

In februari/maart krijgt de webshop de nieuwe collecties van de meeste merken binnen, waaronder de mannenlijn van het merk Fab, genaamd F. Specter. Ook komt er een nieuw merk in het assortiment – X Works, een jong Nederlands merk dat stoere, handgemaakte lederen tassen en riemen maakt voor echte fashionista’s ;) Leuke vooruitzichten dus, en ik zou zeker de webshop in de gaten houden!

Wat voor tas heb jij? Koop je wel eens tassen in webshops?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in