Let’s Shop: Brillen24.nl

Brillen kopen: het zal niet iedereen’s favoriete bezigheid zijn. Ik moet eigenlijk ook al jaren een nieuwe bril, ik heb links -1.00 en rechts -1.25, en hoewel die sterkte niet dramatisch klinkt, is het voldoende om teksten vanaf 10 meter niet meer te kunnen lezen. De wereld ziet er beter uit als ik een bril draag, maar het montuur wat ik momenteel heb ik is al bijna 10 jaar oud! Ik moet dus nodig een nieuw montuur hebben, maar omdat ik me er niet erg comfortabel bij voel, doe ik zoiets het liefst op m’n gemak thuis. Bij www.brillen24.nl kun je online brillen shoppen. Monturen, zonnebrillen, ze hebben van alles! Vandaag laat ik jullie kennismaken met deze brillenwalhalla.

Assortiment
Deze webshop verkoopt damesbrillen, herenbrillen en zonnebrillen. De website is op het eerste gezicht erg druk en overweldigend door o.a. alle extra features die ze hebben, maar als je eenmaal weet waar alles staat is het een prettige shopervaring. Het aanbod in deze webshop is zeer groot. Omdat iedereen een persoonlijke smaak heeft qua bril, kun je filteren op veel dingen: materiaal, kleur, stijl, breedte, type montuur, noem het maar op! Zo vind je snel een bril naar jouw smaak.

Ik vertelde al dat er veel extra features zijn, één daarvan is een foto van jezelf uploaden (of uit één van de standaard modellen kiezen) en de bril bij jezelf ‘passen’. Natuurlijk is dat slechts een indicatie, maar je kunt al snel bepalen of de bril iets voor je is of niet. Nog een leuk extraatje is het 360 graden bekijken van de bril. Je kunt verder ook nog een beschrijving vinden van de bril, foto’s van klanten, de exacte afmetingen en reviews van klanten. Die zijn bij vrijwel elke bril aanwezig!

Van elke bril kun je een sterkte doorgeven. Nadat je een montuur hebt uitgekozen, kom je op een pagina waar je een aantal vragen moet invullen:

Je kiest dus eerst een montuur uit, en vervolgens kun je alle gegevens doorgeven qua sterkte. Vervolgens wordt je bril ‘gemaakt’ en krijg je hem opgestuurd! Ben je dus op zoek naar een nieuw montuurtje, kijk dan zeker even op deze webshop. Je vindt er ook zonnebrillen met en zonder sterkte, en alles is enorm goedkoop geprijsd! Extra reden om even een kijkje te nemen dus, als je op zoek bent naar een bril ;)

Heb jij ervaring met deze webshop? Deel het in de reacties!

5 REACTIES

  1. Hier heb ik al eens bijna iets besteld! Ik heb nu twee brillen waar ik een fortuin (vind ik) voor heb betaald, en een extra bril kan nooit kwaad natuurlijk. Ze zitten meestal nét iets minder perfect, maar goed dat zie je ook terug aan de prijs ;) en ik wil nog steeds een bril met een groot bruin montuur!

  2. Ik ben zeer tevreden over deze site. In het begin was ik een beetje huiverig of het wel betrouwbaar was of dat de bril wel goed genoeg zou zijn. Ik heb zelf het model brooklyn besteld en ik ben er zo blij mee. Het was maar 35 eu dacht ik en normaal ben ik altijd over de 100 kwijt bij de opticien. Ik denk dat ik binnekort nog 1 ga bestellen.

  3. ik wil toch liever de bril eerst passen en bekijken of deze bij me past. misschien later als ik meer brillen heb versleten, herken ik mooie pasvormen in brillen en durf ik online brillen kopen aan maar nu niet. Wel leuk de fotoupload feature

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in