Let’s Shop: Cecil.nl

Ik had er al vaker over gehoord, maar er nog nooit uitgebreid gekeken: de Cecil webshop. Een grote online webwinkel met lekker veel keuze, voor elke vrouw. Een webshop met veel voordelen, die ik vandaag aan jou laat zien. Ook bekijk ik samen met jou het assortiment, de betalingsmogelijkheden, en nog meer belangrijke dingen. Hoe leuk is deze webshop? Lees snel verder!

Cecil bestaat sinds 1989 en is afkomstig uit Duitsland. Het merk vestigt zich op de casual vrouw, die niet teveel wilt betalen om er toch goed uit te zien. Elke maand vernieuwt het assortiment zich, waardoor het aanbod actuel en trendy blijft. Zo wordt er continu gekeken naar de laatste modetrends.

In de webwinkel vind je behalve een leuk assortiment kleding, ook een virtuele paskamer. Hoe handig? Zo kun je jouw gekozen kledingstukken op diverse modellen zien, om te zien hoe het gecombineerd staat. Slim idee, zeker voor mensen (zoals ik) die thuis er achter moeten komen hoe iets gecombineerd staat.. (Om vervolgens de helft te moeten terugsturen!)

Bestel je voor meer dan 24 euro, dan profiteer je van gratis verzending. Deze kost normaal gesproken €3,95, wat alsnog erg weinig is! Je bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen geleverd. Niet tevreden alsnog, met een aantal artikelen?Je kunt je bestelling kostenloos retourneren! Betalen doe je via overschrijving, creditcard of Paypal, of op rekening. *met zware stem* Let op, geld lenen kost geld! *zware stem uit*

Conclusie: een leuke webshop met een groot en divers aanbod. De prijzen zijn erg fijn, de virtuele paskamer is een goede toevoeging (die meerdere webshops zouden moeten hebben), het gemak en comfort waarmee je shopt is hoog, en de betaling en verzending zitten dik in orde.

Heb jij ervaring met shopping bij Cecil.nl?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in