Let’s shop: Deparfumwebwinkel.nl

Ik houd van shoppen, maar ik houd nóg meer van online shoppen. Geen lange rijen, geen opdringerige verkopers en lekker lang twijfelen zonder dat iemand er last van heeft. Vooral parfum shoppen, dit doe ik alleen nog maar online! Ik ben een echte twijfelkont, en ik voel me erg ongemakkelijk om ruim een uur in de Douglas te staan en elk luchtje te besnuffelen. Ik weet aan de hand van proefmonsters welke geur ik lekker vind, en die koop ik dan vervolgens online. Vaak nog stukken goedkoper ook, mits je een goede webshop hebt! Laatst werd ik benaderd door een parfum webshop die erg dicht in de buurt kwam, mag ik even voorstellen: De Parfumwebwinkel!


1. link
2. link
3. link

Assortiment
Deze webshop heeft een groot assortiment parfum. Luchtjes voor vrouwen, luchtjes voor mannen, maar ook giftsets. (Leuk voor Vaderdag!) Bovenin het menu kun je gemakkelijk zoeken naar een bepaald luchtje, als je op een groep letters van het alfabet gaat staan, komt er een menu uitgeklapt met alle merken van die letters. Ook is er een pagina met parfum aanbiedingen, houd deze pagina zeker in de gaten als je luchtje bijna op is, want je luchtje in de aanbieding scoren scheelt flink!

De webshop verkoopt veel bekende merken parfum, zoals Chanel, Dolce & Gabbana, Davidoff, DKNY, Viktor & Rolf, Marc Jacobs, Lacoste, noem het maar op. Ben je dus op zoek naar een bepaald luchtje, kijk dan absoluut eens in deze webshop! Wellicht hebben ze hem, en misschien nog wel met korting?!


1. link
2. link
3. link

Betalen & verzenden
Het minst leuke gedeelte, maar helaas belangrijk: afrekenen en betalen. Bij deze webshop kun je op twee manieren betalen, namelijk:

  • iDeal
  • Sisow Ecare

Door gebruik te maken van Sisow Ecare, kun je achteraf betalen zonder risico’s. Je ontvangt dan eerst de bestelde producten in huis, en daarna heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Ik maak zelf nooit gebruik van deze opties, maar het kan een uitkomst zijn in sommige situaties. Verder kun je dus met iDeal betalen, een standaard betaalmethode. Ik had alleen graag nog wat meer betaalopties willen zien, zoals Paypal.

Als je bestelling is geplaatst vóór 16:00 op een werkdag, heb je hem de volgende dag in huis, mits het product op voorraad is. Is het product niet op voorraad, geldt er een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Je pakketje wordt bezorgd met PostNL en kost €4,95 ongeacht de omvang van de bestelling. Bij bestellingen vanaf €120 betaal je géén verzendkosten.

Ruilen
Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je bestelling, kun je hem retourneren (de producten moeten dan nog wel gesealed blijven!). Bij je bestelling zit een retourformulier die je kunt invullen. Retourneren is gratis, alleen moet je wel de kosten voorschieten. Na ontvangst en goedkeurig van je retourzending, worden de voorgeschoten verzendkosten naar je overgemaakt.


1. link
2. link
3. link

Parfum online bestellen? Kijk dan zeker eens op deze webshop! Het aanbod is misschien niet zo groot als in de winkel, maar de prijzen zijn een stuk fijner en het gemakzucht van een fijne webshop is nooit verkeerd. ;)

Bestel jij wel eens parfum online?

13 REACTIES

  1. Ik koop eigenlijk ook bijna altijd mijn parfums online, dat vind ik ook veel handiger en het scheelt echt veel geld! Goede tip, ik ga meteen even tussen de aanbiedingen snuffelen :mm7:

  2. Fijne webshop is dit! Ik bestel ook graag hier geurtjes, vind het ook altijd zo onhandig om een uur aan van die staafjes te gaan snuffelen in de winkel haha!

  3. Ik had er al van gehoord. Altijd leuk, online shoppen. I do it all the time :-) Alleen vind ik parfum online shoppen minder handig. Je wilt het geurtje toch eerst eens ruiken eh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in