Let’s shop: DinoDirect.com

Ken je dat gevoel? Je komt op een webshop terecht en je denkt meteen: f*ck, dit gaat geld kosten. Nou, dat had ik dus gisteravond toen Monique deze website naar me stuurde. Tijdens het maken van collages voor dit artikel riep ik, volgens mijn vriend, een half uur “OH MY GOD DEZE ZIJN ZO VRESELJK LEUK EN MAAR 20 EURO MAAR IK HEB GEEN GELD WAAROM IS HET LEVEN ZO ONEERLIJK EN WA-OH MY GOD DEZE DAN! 10 EURO!!!” te gillen vanachter m’n laptop. True story.

Op Dino Direct vind je een héél groot assortiment kleding, schoenen, make-up, accessoires, elektronica, gadgets en nog veel meer. Alles is “korean style”, oftewel mode gebaseerd op de huidige trends in Korea. Ik houd van Koreaanse style! De kleding is net even wat schattiger en meer mijn smaak dan Europese kleding. Denk aan strikjes, leuke prints en lieve kleurtjes. Het is er ook spotgoedkoop, ideaal voor koopjesjagers zoals ik.

Je kunt op veel verschillende manieren betalen, maar de meest handige manieren zijn via PayPal, iDeal of met Creditcard. De verzendkosten zijn tot een bepaald gewicht gratis – maar hoeveel dat is kan ik nergens vinden. Volgens Monique hoefde ze bij sommige bestellingen geen verzendkosten te betalen en bij grote pakketten weer wel. In ieder geval kun je hier de spelregels vinden. Zodra je betaald hebt wordt je bestelling verzonden vanuit China en duurt het een aantal weken (net zolang als met eBay dus) voordat je je bestelling binnen hebt. Bij Monique duurde het twee weken voordat ze haar bestelling binnen had. Overigens krijg je ook vaak coupons bij je bestelling, waarmee je leuke kortingen krijgt op je volgende bestelling. Het is ook mogelijk om er een account aan te maken en punten te sparen: nog meer korting!

Ook beautylovers kunnen hun hart ophalen bij Dino Direct: ze hebben een groot assortiment make-up, nagellak en skincare. Bij skincare vind je bijvoorbeeld handige beautytooltjes die je op eBay ook altijd ziet. Qua make-up en nagellak hebben ze “voor ons” alleen onbekende merken. Je komt er ook diverse 88 palettes tegen, allemaal voor een leuke prijs. (Sowieso goedkoper dan in Nederlandse make-up webshops!)

Belangrijk: in mijn zoektocht naar informatie over Dino Direct kwam ik Google nogal wat negatieve zoekresultaten tegen. Ik heb ze niet allemaal gelezen, maar veel titels spraken al voor zich. Nu kan ik natuurlijk nooit garanderen dat de webshop waarover ik schrijf 100% betrouwbaar is, maar ik vond dit toch wel het melden waard. Aan de andere kant, heeft Monique nooit problemen gehad met bestellen bij Dino Direct. Ze heeft er ongeveer acht keer wat besteld, en alle acht keer kwam alles goed binnen. Het is en blijft dus een risico, zoals met elke webshop.

Ik ga er in ieder geval binnenkort iets bestellen, en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte. Hoelang het duurde voordat ik de bestelling binnen had, hoe alles verpakt was, hoe de producten bevallen. Ik ben er alleen nog niet uit wat ik allemaal ga kopen.. :woot:

Hadden jullie al eens gehoord van deze webshop? Spreekt het assortiment jullie aan?

9 REACTIES

  1. Wat doe je mij aan?!?!?! Hele leuke site maar ik denk dat ik een te grote maat ervoor heb. :(
    Wat mij wel opviel was dat de truien super groot lijken en dat de schoudermaat dan nog maat 40cm is… en het model verzuipt er dan bijna in. Ik weet dat ze klein zijn, maar dan nog… Vraag mij af of die centimeters dan wel kloppen.

  2. Wauw wat goedkoop! Wel een rare slordige site zeg, ook hierdoor vind ik het eng om daar te bestellen. Ik ben benieuwd hoe het bij jou gaat. Wat had Monique gekocht en heeft ze al meerdere keren daar gekocht?

    • Ze heeft er diverse dingen gekocht, zoals twee kostuums voor een cosplay. Ook schoenen en kleding. Ze heeft er ongeveer 8 keer besteld!

  3. Vallen de maten normaal? En hoe kan ik via iDeal betalen? Ik zie namelijk alleen Creditcard en Paypall staan en weet niet hoe ik daarmee moet betalen, HELP!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in