Let’s Shop: DutchDesignersOutlet.com

Lingerie kopen doe ik het liefst online. Ik kan het dan misschien wel niet passen, maar ik weet exact mijn maten, dus in 90% van de gevallen past het gewoon goed! Laatst werd ik getipt over Dutch Designers Outlet, een lingerie en badkleding webshop met heel veel leuke merken van Nederlandse bodem, een groot aanbod, en heel fijne prijzen (veel korting!). Tijd om er eens iets over te vertellen!

Klik verder voor de rest van het artikel.

Bij Dutch Designers Outlet vind je heel veel bekende merken, van Nederlandse bodem. Alle merken die ze verkopen, van Saphh tot Marlies Dekkers, staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze verkopen niet alleen lingerie en badmode uit diverse collecties, ook hebben ze samples te koop. Leuke toevoeging op het reguliere aanbod! Ik heb het assortiment eens flink bekeken, en elk item wat ze verkopen, heeft een flinke korting. Dat is nog eens leuk winkelen!Links in het menu, zie je een lijst met merken staan. Als je erop klikt krijg je het assortiment van het geselecteerde merk te zien. Je ziet vervolgens ook een stukje met informatie over het merk, leuk als webshops dit doen! Een hoop merken kende ik nog niet, dus dit is een leuke manier om er kennis mee te maken. Hush Hush en Morena Beach sprongen er voor mij meteen uit! Wat een leuke items in hun collectie! :happy:

Behalve lingerie kun je in deze webshop ook terecht voor badmode. Een aantal merken zoals Shiwi Beach, Morena Beach en Nicky Nobel Beachwear, zijn een kleine greep uit het assortiment badmode wat je er vindt. Ook kun je hier terecht voor mannenmode en kindermode. Kortom, voor het hele gezin verkopen ze ondergoed en badmode. Enne, met dikke korting, dus het is ook nog eens lekker voordelig.

Voor verzending betaal je €4,95. Als je bestelling boven de €65,00 uitkomt, zijn de verzendkosten gratis. Zijn de items op voorraad, heb je je bestelling meestal binnen 2 werkdagen al binnen! Uiteraard is retourneren ook mogelijk. Je leest de spelregels hiervoor zelf op de webshop.

Ben je dus op zoek naar voordelige lingerie of badmode? Kijk dan even in deze webshop!

Bestel jij badmode of lingerie online? Waarom wel/niet?

8 REACTIES

  1. Ik koop veel online, maar als het om lingerie of badmode gaat, stap ik toch even de Hunkemoller binnen, waarom dat is weet ik niet. Misschien omdat ik geregeld van maat wissel doordat m’n gewicht schommelt. Maar shoppen met korting is altijd leuk en zal zeker wel even een kijkje nemen. xxx Lucinda

  2. Lingerie koop ik toch het liefste in de winkel, waar ik kan passen. Ik heb een erg lastige maat namelijk.
    Daarbij verkopen ze op de site die je noemt helaas mijn merk bh’s niet. Maar lijkt me zeker handig voor de dames die dit probleem niet hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in