Let’s Shop: HelmOnline.nl

Ik hoor je denken: helmen? Maar helaas vergeten mensen te vaak hoe belangrijk het is om een helm te dragen. Tijdens het mountainbiken, wielrennen, skeeleren, of bijvoorbeeld scooter rijden, en dit wordt nog best vaak vergeten. Vandaag laat ik je kennismaken met dé helmen webshop van Nederland. Hier kun je terecht voor een groot assortiment helmen (en meer!). Waarvoor je ook een helm nodig hebt, deze webshop verkoopt hem. En ja, ook fashionable scooterhelmen! Dus lees snel verder.

Eén van mijn goede voornemens van dit jaar, is om weer te gaan sporten. Nu heb ik een hekel aan rennen, en ook fietsen doe ik alleen als het écht moet. Wat vind ik dan wel leuk? Skeeleren! Ik heb dit als kind- en tiener zijnde heel veel gedaan. Mensen die mij wat beter kennen weten helaas dat ik ook een vrij lomp en onhandig persoon ben, dus een helm is het eerste wat ik ga aanschaffen als ik mijn skeelers weer onder de dikke laag stof vandaan haal.

Natuurlijk wil ik, net zoals jij, wel een leuke helm. Roze lijkt me erg leuk, bijvoorbeeld. Gelukkig zijn die ook te koop in deze webshop, ze hebben namelijk helmen voor kinderen, vrouwen en mannen van alle leeftijden. Alle helmen die ze verkopen hebben de Europese goedkeuring (het ECE keurmerk) en zijn geschikt voor de bromfiets, scooter en motorfiets voor alle openbare wegen.

Of je nu op zoek bent naar een scooterhelm, jethelm of crosshelm, alle soorten helmen vind je wel in deze webshop. Het leuke is dat het assortiment zo groot is, dat ze heel veel diverse soorten, maten en kleuren hebben. Er is zelfs een categorie met fashionhelmen, zodat je er nog leuk en fashionable uitziet ook! De webshop verkoopt behalve helmen ook sloten, afdekhoezen, handschoenen, zitjes en nog veel meer accessoires.

Bestel je vóór 23:00, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Je betaald géén verzendkosten en je hebt zelfs 100 dagen retourrecht. Heb je geen idee welke maat helm je moet hebben? Op de site vind je een matentabel die jouw maat helpt te bepalen! Een helm kopen bij Helmonline is dus gemakkelijk en jouw place to be voor dat extra stukje veiligheid op de weg.

Gebruik jij een helm als je skeelert, scooter rijdt, etc.? Waarom wel/niet?

1 REACTIE

  1. Toen ik in mijn land (Indonesia) woonde, moeten wij helm (de men voor en achter zitten) dragen als wij met brommers /scooter gaan. Alleen wilden wij niet helm te dragen. Wij namen wel helm en als Politie zag, dan snel dragen hi..hi…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in