Tekstgrootte: groter / kleiner

Lenzen en brillen kopen we allang niet meer alleen in de winkel. Ook online is er tegenwoordig een enorm scala aan webshops die een divers assortiment lenzen en brillen bieden. Zo ook Lens Online, de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in België. Sindskort zijn ze ook actief in Nederland! Vandaag vertel ik je wat meer over deze webshop en het assortiment. Benieuwd? Lees dan verder.

Lens Online is gespecialiseerd in allerlei soorten lenzen. Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, noem het maar op. Van extra zuurstof toelatend tot multifocaal. Zelfs kleurlenzen verkopen ze! Ze hebben veel verschillende merken in het assortiment, en ze verkopen niet alleen losse lenzen, maar ook voordeelpakketten. Uiteraard verkopen ze ook lenzenvloeistof, en accessoires – van leuke lenzenhouders tot opbergtasjes.

Handig aan de webshop is het navigatiemenu aan de linkerkant. Hiermee selecteer je direct waarnaar je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld maandlezen, vink je dit aan. Je kunt daarna diverse opties filteren, zoals merk, lenstype, lensmateriaal, en producent. Handig voor de mensen die graag een bepaald merk lenzen dragen! Als je vervolgens een type lens hebt gekozen, kom je op de productpagina terecht. Hier kun je aan precies aangeven welke sterkte ze moeten zijn. Ook is er de mogelijkheid een cylinder te kiezen, voor als je een cylinder afwijking hebt (zoals ik).

Ik draag sinds een jaar maandlenzen, m’n leven is echt een stuk vooruit gegaan, sinds ik de wereld in HD kan bekijken. Ik heb momenteel een halfjaar-plan bij een bekende opticien, maar dit is nog best flink aan de prijs. Iedere maand incasseren ze een bedrag, en na een half jaar krijg ik een voucher thuisgestuurd, met de waarde van alle incasso’s. Daarmee kan ik dan een nieuw pakket lenzen halen, precies genoeg voor een half jaar. Op zich werkt dat prima, maar ik merk dat het online gewoon stukken voordeliger is dan bij een opticien.

Lens Online heeft niet alleen een webshop, ook hebben zij filialen in Nederland en België. Lens Online werkt samen met een netwerk van contactlensspecialisten, waardoor je ten allen tijden deskundig advies kunt krijgen.

Ik geef toe dat het het makkelijkst is om naar de dichtstbijzijnde opticien te gaan voor je bril of lenzen. Toch is het véél voordeliger (en makkelijker) om lenzen online te bestellen. Lens Online is daar een goed voorbeeld van. Een ruim assortiment, een handige webshop, deskundig advies wanneer nodig, en een snelle en betrouwbare levering met PostNL. Genoeg redenen om toch eens in de webshop te kijken, want je kunt een hoop besparen zo!

7 Responses to Let’s Shop: Lens Online

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker