Tekstgrootte: groter / kleiner

Mijn zoektocht naar leuke jassen is alweer begonnen, en ik heb dan altijd een vast ritueel met webshops waar ik een kijkje neem. Sans-online hoort daar ook bij! Deze leuke webshop staat alweer een hele tijd in mijn favorieten, dankzij de leuke dameskleding die ze hebben. Ze verkopen er een aantal merken waar ik groot fan van ben, dus je snapt mijn liefde voor deze webshop wel weer. Vandaag ga ik jóu iets meer vertellen over deze webshop! Lees je mee?

Sans-online verkoopt dameskleding en herenkleding, van heel veel diverse merken. Een aantal favoriete van mij daarvan zijn Only, Vero Moda en Vila. Ik ben gek op deze merken omdat ze trendy, casual en betaalbaar zijn. Ik kan bij Sans-online dus altijd m’n hart ophalen, zeker wanneer de nieuwste collectie op de site staat! Verder vind je in de webshop ook nog een afdeling met Basics, en met Sale. Beide spreken natuurlijk voor zich, en zijn absoluut een kijkje waard! Vooral de sale is momenteel leuheuuuk!

De webshop is lekker overzichtelijk ingedeeld, hier houd ik van! Navigeer via de knoppen bovenin de pagina, en kies vervolgens een categorie, zoals jassen of jeans. Heb je een categorie gekozen, komt er bij de meeste categorieën nog een uitklapmenu tevoorschijn met merken erin. Lekker makkelijk navigeren naar jouw gewenste item en/of merk dus!

Verzending, betaling & levering
Een webshop naar m’n hart! De verzendkosten zijn namelijk slechts €0,95. Boven de €150 betaal je géén verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen in een servicepunt bij jou in de buurt – dit is ook gratis!

En betaal je vóór 16:00, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis! Je kunt betalen via iDeal, creditcard, overschrijving, of je kunt achteraf betalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen, met een factuur. Iets retour sturen is ook geen probleem, dit is voor jou zelfs kosteloos, en mag zelfs met items uit de sale.

Heb jij wel eens iets besteld in deze webshop? Deel je ervaring in de reacties!

9 Responses to Let’s Shop: Sans-online.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker