Let’s Shop: Sans-online.nl

Mijn zoektocht naar leuke jassen is alweer begonnen, en ik heb dan altijd een vast ritueel met webshops waar ik een kijkje neem. Sans-online hoort daar ook bij! Deze leuke webshop staat alweer een hele tijd in mijn favorieten, dankzij de leuke dameskleding die ze hebben. Ze verkopen er een aantal merken waar ik groot fan van ben, dus je snapt mijn liefde voor deze webshop wel weer. Vandaag ga ik jóu iets meer vertellen over deze webshop! Lees je mee?

Sans-online verkoopt dameskleding en herenkleding, van heel veel diverse merken. Een aantal favoriete van mij daarvan zijn Only, Vero Moda en Vila. Ik ben gek op deze merken omdat ze trendy, casual en betaalbaar zijn. Ik kan bij Sans-online dus altijd m’n hart ophalen, zeker wanneer de nieuwste collectie op de site staat! Verder vind je in de webshop ook nog een afdeling met Basics, en met Sale. Beide spreken natuurlijk voor zich, en zijn absoluut een kijkje waard! Vooral de sale is momenteel leuheuuuk!

De webshop is lekker overzichtelijk ingedeeld, hier houd ik van! Navigeer via de knoppen bovenin de pagina, en kies vervolgens een categorie, zoals jassen of jeans. Heb je een categorie gekozen, komt er bij de meeste categorieën nog een uitklapmenu tevoorschijn met merken erin. Lekker makkelijk navigeren naar jouw gewenste item en/of merk dus!

Verzending, betaling & levering
Een webshop naar m’n hart! De verzendkosten zijn namelijk slechts €0,95. Boven de €150 betaal je géén verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen in een servicepunt bij jou in de buurt – dit is ook gratis!

En betaal je vóór 16:00, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis! Je kunt betalen via iDeal, creditcard, overschrijving, of je kunt achteraf betalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen, met een factuur. Iets retour sturen is ook geen probleem, dit is voor jou zelfs kosteloos, en mag zelfs met items uit de sale.

Heb jij wel eens iets besteld in deze webshop? Deel je ervaring in de reacties!

9 REACTIES

  1. Ik ken deze website wel en heb er ook wel geregeld gekeken, maar heb er nog nooit wat besteld. Raar is dat, want ik vind de keuzes zeker wel leuk. Maar meestal vind ik, de items die ik dan kies, net wat te duur en sluit ik de website weer. xxx Lucinda

  2. Oeh die middelste jas <3 Mooi! Vind Sansonline fijne winkel, ik heb gewoon een klein budget dus echt shoppen voor kleding kan misschien eens per jaar ofzo. En dan kies ik toch vaak voor een dagje weg.

  3. Het liefst koop ik mijn kleding gewoon in de winkel. Gelijk kunnen passen en het kledingstuk kunnen voelen, vind ik fijn. Maar soms bestel ik ook wel online. De rechter jas vind ik de leukste van die drie.

  4. Ik bestel tegenwoordig geen jasjes of t-shirts meer online. De maatvoering matched nooit met mijn maat! In de winkel heb ik daar ook last van (brede schouders, borsten, maar wel een smalle taille), waardoor ik altijd tussen twee maten in val. In de winkel pas je en hang je het terug, maar terugsturen naar een webshop vind ik direct zo’n gedoe. Dus helaas. Al is die middelste jas wel echt heel erg tof!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in