Let’s Shop: Street-one.nl

Ik heb vandaag nog een leuke webshop tip voor je! Misschien ken je deze winkel al, ze hebben namelijk meer dan 4200 winkels in Europa. Ik heb het over Street-one! Ook in Nederland zitten er behoorlijk wat winkels. Mocht je nou net de pech hebben dat er geen Street-one bij jou in de buurt zit, dan is er ook nog de webshop.. en daar vertel vandaag wat meer over! Lees je mee?

Klik verder voor de rest van het artikel.

Street-one is een webshop met een enorm groot aanbod dames fashion. De kwaliteit- en prijsverhouding zit er dik in orde, toevallig weet ik dit omdat mijn moeder hier graag winkelt! Mijn moeder kan een echte shopaholic zijn, en ze heeft me vaak genoeg meegesleurd deze winkel in. Niet vaak verliet zij de winkel zonder iets te kopen, en geloof mij.. mijn moeder is geen makkelijke wat betreft kleding! :tongue:

Tops, shirts, truien, broeken, jassen, accessoires – het aanbod is groot en actueel. Er wordt bij Street-one goed gekeken naar de actuele trends. Heb je zelf even geen inspiratie? Kijk dan in het menu onder het kopje Outfits, waarin je geselecteerde outfits ziet, voor elke gelegenheid, volgende laatste mode trends.

De webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik. Links vind je het menu waarin je een categorie kunt selecteren, en de artikelen zijn te filteren op maat, kleur, en zelfs motief! Er zijn verschillende pagina’s waar je inspiratie op kunt doen, en er zelfs een handige virtuele paskamer, waarin je geselecteerde kledingstukken kunt combineren met elkaar. Zo hoef je niet thuis voor de spiegel te kijken hoe alles staat! Je vindt de Dressing Room aan de rechterzijde van het beeldscherm. Je kunt op elke gewenste pagina de Dressing Room tevoorschijn toveren.


(sorry model, ik heb je hoofd even wazig gephotoshopped i.v.m. copyright)

In deze webshop betaal je via vooruitbetaling, creditcard, Paypal, iDeal, of op rekening (afbetaling). Je betaalt €3,95 verzendkosten als je bestelling minder dan €24,00 bedraagt, maar vaak zit je daar al snel boven. In dat geval is het dan gratis! Neem snel een kijkje op street-one.nl dus.

Ben jij bekend met deze webshop? Heb je er wel eens iets gekocht?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in