Let’s Shop: USgroceries

Amerikaans snoep, wie kent het niet? In huize Oh Fashion is het zeker niet onbekend, dankzij het feit dat m’n vriend en ik twee grote snoepkonten zijn. Onze snoeptrommel wordt er iedere avond wel bij gepakt om vervolgens een handje eruit te graaien.. Zucht, zo lekker! En wanneer je snoept met mate, kan het makkelijk. De laatste tijd hebben we steeds meer interesse in Amerikaans snoep. Het is kleurrijker, zoeter, gekker. Maar waar shop je nou Amerikaans snoep? Dat doe je bij USgroceries! Vandaag laat ik je kennismaken met deze (nu al favoriete) webwinkel..

Mijn persoonlijke favoriet allertijden is Reese’s Peanut Butter Cup. De perfecte combinatie van chocolade, pindakaas en zout is gewoon hemels. Ook sta ik vaak in de keuken om te bakken, wat ik het liefste met taartmixen doe van bijvoorbeeld Betty Crocker of Duncan Hines. Vooral de taartmixen van Duncan Hines vind ik een aanrader dankzij de “lukt altijd garantie”. Tip: voor een heerlijke frosting over je taart heen, check die van Duncan Hines even. Allerlei smaken en direct vanuit de pot smeerbaar.

Met tientallen merken zoals Hershey’s, PopTarts, Kool-Aid, A&W, Jell-O en nog veel meer, zit er voor iedere liefhebber wel iets bij. Behalve snoep en lekkernijen verkopen ze ook drinken, zoals de meest gekke Fanta en Coca Cola smaken. Wat dacht je van Fanta Pineapple, of Coca Cola Vanille? Vergeet ook niet de über populaire Root Beer. Verder vind je er ook een scala aan huishoudproducten, zoals de bekende Tide. Mijn favoriete deodorant, de Lady Speed Stick (check mijn review) verkopen ze er ook in diverse varianten.

Kortom – USgroceries is jouw plek to be voor al je Amerikaanse aankopen. Vergeet ook niet de Sake pagina, met leuke koopjes! ;) Ze werken ook met een “Laagste Prijs Garantie”. Vind je een product in een andere winkel of webshop goedkoper, krijg je het prijsverschil terug en passen ze direct de prijs aan. Hoe chill!? Ik zou zeggen, shop ze!

 

Koop jij wel eens Amerikaanse producten?

 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in