Tekstgrootte: groter / kleiner

Tassen, ik kan niet zonder. Ik ben niet iemand die er tientallen heeft, maar toch zeker rond de 8 stuks. Helaas laat mijn bankrekening (oke, en Lush-verslaving) het niet toe om dure designertassen te kunnen kopen, maar tegenwoordig hoeft dat eigenlijk niet eens meer! Je hebt genoeg knock off’s, die qua model (en kwaliteit) toch wel in de buurt komen, maar dan een stuk vriendelijker zijn voor de portemonnee. Vandaag laat ik een aantal leuke tassen zien uit de webshop van V&D. Check it out!

1. klik – €14,99
2. klik – €29,95
3. klik – €89,95
4. klik – €44,99
5. klik – €79,95
6. klik – €24,95
7. klik – €35,00
8. klik – €34,99
9. klik – €74,95
10. klik – €39,99

Ooh, ik ben verliefd! Zoveel mooie shoppers/tassen :love: Zelf heb ik #8, tassenkenners onder ons zullen wel weten dat deze geïnspireerd is op de Michael Kors Selma tas. Natuurlijk wil ik ooit nog de echte, maar voorlopig ben ik heel blij met deze, die nog eens 10x zo goedkoop is! :wink:

Bij V&D is bestellen heel eenvoudig. Bestel je vóór 21:00 op werkdagen, staat DHL de volgende dag al aan de deur met je bestelling. Bestellingen boven de €75 hebben geen verzendkosten, daaronder betaal je €3,95. Momenteel is er ook nog een kick ass sale gaande, dus ik zou zeggen: snel een kijkje nemen!

Hoeveel tassen heb jij in in je bezit?

11 Responses to Leuke tassen bij V&D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker