L’oreal Resist & Shine Titanium

Ik heb vanmiddag weer twee mooie nagellakjes toegevoegd aan mijn collectie, beide van de L’oreal Resist & Shine Titanium lijn (dat is nog eens een mond vol!). Deze kosten € 10,95 per stuk.

Sorry dat de foto’s nogal ruk zijn.. m’n camera was leeg, en ik probeerde toch nog heel snel foto’s ervan te nemen :S

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in