Love it: Het kledingmerk YAYA

Ik draag over ’t algemeen vaak dezelfde kledingmerken. H&M, Only, Vero Moda, maar sindskort kan ik daar het merk YAYA aan toevoegen. Toen ik hun assortiment zag, wilde ik alles wel hebben. Precies mijn smaak en nog betaalbaar ook! Vandaag laat ik je kennismaken met dit kledingmerk, en laat ik een aantal leuke items uit de collectie zien.

De kleuren van de huidige collectie spreken me erg aan doordat ze lekker rustig, basic en makkelijk te combineren zijn. Ik ben geen fashionista, maar ik wil er wel graag modieus en netjes bij lopen. Dit alles mag best gecombineerd worden met een stoere tint, zoals sneakers, jeans met gaten erin, een shirt met print, leren armbanden, noem het maar op. Qua kleur draag ik veel zwart, maar ook wit, donkerrood en poederroze vind je veel in mijn kledingkast. Tot slot ben ik dol op lange tops, vesten, skinny jeans, t-shirts met print en warme truien of sweaters.

Het is dus duidelijk dat mijn kledingsmaak vrij basic is, met zachte kleuren en gemakkelijke kledingstukken. Dit is dan ook precies waarom YAYA kleding me zo aanspreekt!
Ik heb hierboven enkele highlights uit de huidige collectie in een collage gezet. De truien vind ik zo leuk! Vooral op een skinny jeans, zoals de grijze rechtsbovenin. Leuke laarsjes of Uggs eronder en je look is af. Of een warm, lang vest doet het ook goed momenteel nu het zo koud is buiten. Zeker met een toffe shawl om de outfit compleet te maken.

Het merk YAYA bestaat sinds 1992 en is een Nederlands merk. Ze richten zich op een brede groep vrouwen, die zich graag vrouwelijk, casual, praktisch en toch modern willen kleden. Ze hebben wel 2145 verkooppunten in Nederland! Alle items uit de collage zijn te koop bij de webshop Henri’s Fashion.

Ken jij dit merk? Wat vind je van de kleding?

8 REACTIES

  1. Ik zag dit merk ergens in de winkels, alleen weet ik niet meer welke winkels want dat is laaaaan geleden. Maar ik heb zelf nog nooit gekocht van dit merk. Wat leuk items !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in