Lush Pasen/Moederdag 2016

Gisteren stond plotseling één van de belangrijkste personen in m’n leven voor de deur. De postbode. Met in zijn handen een grote, fleurige doos van Lush. “Huh, ik heb toch gisteren m’n bestelling al binnen gehad?” Maar toen ik de worteltjes op de doos zag staan, viel het kwartje. Dit is o.a. de Paascollectie. Ik wist niet hoe snel ik de doos uit z’n handen moest grissen, de arme man. Check snel de rest van het artikel voor foto’s en informatie!

In de doos die ik kreeg, zitten vijf producten. Drie daarvan zijn van de Lente/Pasen collectie (vanaf vandaag te koop in alle Lush winkels en online), twee ervan zijn van de Moederdag collectie (verkrijgbaar vanaf 1 april). Er zitten nog veel meer producten in zowel de Lente/Pasen collectie als in de Moederdag collectie, alle informatie en prijzen m.b.t. beide collecties vind je helemaal onderaan dit artikel. Klik hier als je er alvast heen wilt gaan!

  • Bouncy Bunny shower jelly (lente/paascollectie)
  • Rose Bombshell bath bomb (moederdagcollectie)
  • Bunch of Carrots bubble bars (lente/paascollectie)
  • Somewhere over the Rainbow zeep (lente/paascollectie)
  • Flowering Tea Bag bubble bar (moederdagcollectie, alleen in engeland te koop)

Lush Bouncy Bunny 90 gram / €6,95
Aww yes, een jelly! Ik ben dol op de jellies op Lush. Deze jelly heeft de vorm van een konijn, waarmee je natuurlijk bonuspunten bij me scoort. Nóg meer bonuspunten voor het feit dat hij naar Ponche showergel ruikt! En dat is één van m’n favoriete geuren van Lush. Nu besef ik dat niet iedereen zo’n Lush fanaat is als ik, dus ik ga m’n best doen de geur uit te leggen.

Braziliaanse sinaasappelolie voert de boventoon in deze geur. Hij is fruitig, een beetje citrus, een enorm opwekkende en vrolijke geur. Hieraan ruiken en niet lachen gaat niet samen. Schijnt de zon buiten niet? Open het potje en je hebt een instant zonnetje in je badkamer. Even eraan ruiken en hoppa, ochtendhumeur door ’t doucheputje. Zo doen we dat.

Geen flauw idee hoe je dit vrolijke, glibberige konijntje gebruikt? Zó gebruik je een jelly!

Lush Rose Bombshell €5,95
Alvast een mededeling aan het magazijn van Lush: Brace yourselves. I’m coming for you. Geen grap, deze bath bomb ruikt naar Rose Jam, m’n favoriete geur ooit van Lush. Mijn nummer één. Voorheen had je The Sparkler Ballistic, een gele staaf met ook de geur van Rose Jam. Het uiterlijk van deze bath bomb past iets meer bij de geur – roze met hier en daar wat blauwe vegen, en met roosjes bedekt.

Lush Bunch Of Carrots Reusable Bubble Bar €9,95
They’re baaack! De afgelopen paar jaar zat dit product steeds in de Lente/Pasen collectie, alleen dit jaar zijn ze óók roze en paars gekleurd. Veel leuker! Deze worteltjes hebben hun originele geur behouden, die hetzelfde is als Snowman Jelly, Snowman Fun en The Carrot Soap. Een frisse, fruitige bessengeur die onweerstaanbaar is. Je kunt de worteltjes heel wat keren gebruiken, en dus heel wat fijne baden met véél schuim creëren!

Lush Somewhere Over The Rainbow zeep €6,50 per 100g
Een heerlijk stuk zeep, en wat een mooie kleurencombinatie hé? Bomvol heerlijke oliën (koolzaadolie, kokosnootolie, Siciliaanse mandarijn, neroli, Turkse rozenolie) die je huid verzorgen. Heeft de verrukkelijke geur van mandarijnen in een bloemenveld. Te gebruiken onder de douche, dan ziet je niemand hoe je staat te watertanden. P.s.: bonuspunten voor de glitters bovenop de zeep!

Flowering Tea Reusable Bubble Bar £4.95
Tot slot deze ge-wel-dige bubble bar aan een touwtje. Te leuk om te gebruiken. Ik dacht eerst dat het een bath melt of bath bomb zou zeer, maar het is een bubble bar! Even onder de kraan houden dus, voor megaveel bubbels en een bloemige geur in de badkamer. Blauwe korenbloemen, zonnige jasmijn en kalmerend rozenhout zorgen voor een heerlijke badsessie, waarin je eventjes al je zorgen kunt vergeten. Let op: alleen in Engeland verkrijgbaar.

Hierboven zie je alle producten van zowel de Lente/Pasen collectie als de Moederdag collectie. De Lente/Pasen collectie ligt vanaf vandaag in de winkels, de Moederdag collectie is verkrijgbaar vanaf 1 april.

Welke producten spreken jou het meest aan?

20 REACTIES

  1. Oh god deze collectie is TE CUTE! De Lush Bouncy Bunny spreekt mij het meeste aan. Moet denk ik dan wel de tips van jou gebruiken om de jelly anders te gebruiken dan ik nu doe (ik wrijf zo’n ding in zn algeheel over mn lichaam heen), want dat lijkt me nu apart om zo’n schattig konijntje overal op mn lichaam te smeren. :P

  2. Zo’n leuk artikel Evelien :love: Ik wil echt gigantisch graag de jelly, want kom nou, wees eerlijk, hoe schattig is deze niet! Zo’n ontzettend lief konijntje. Ook wil ik super graag de worteltjes eens proberen :heart: kan je na dat je hem uitgetest eens laten weten of er verschil op zit in vergelijking met die van vorig jaar? De kleuren zijn alleszins echt top! :beam: Geniet ervan lieverd :heart2:

  3. Ooohhh wat een mooi pakket met super fijne inhoud!! Ik had die postbode er nog 3 zoenen bij gegeven.. of ga ik nu te ver haha. Ik heb nog nooit een jelly uitgeprobeerd van Lush en ben reuze benieuwd naar Bouncy Bunny. De bombshell zou ik ook graag in mijn badje gooien.

  4. Aaahhhh geweldig dat je de paascollectie hebt gekregen. Alle collecties horen bij jou haha! Ben zo blij dat Lush ziet dat jij de beste persoon bent om de LE collecties te reviewen. :love: Ik heb lekker wat besteld gister, omdat ik mij zo ellendig voelde doordat ik ziek was. Mooi excuus om weer wat Lush te bestellen! Ben erg benieuwd naar de dingen van de paascollectie!

  5. Wauw wat een geweldige producten! Ik zag gisteren het persbericht voorbij komen en zag echt heel veel fijne producten die ik wil uitproberen. Geniet er maar lekker van! x

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in