Mijn armband van Speechless Jewelry

Sieraden zijn leuk, maar sieraden met een (persoonlijke) boodschap of betekenis, zijn nog mooier. De webshop van Speechless Jewelry bestaat uit prachtige sieraden, allen met een boodschap erin. Je kunt voor verschillende boodschappen kiezen! Ook zijn alle sieraden er in de kleuren geelgoud, roségoud en witgoud. Vandaag vertel ik jullie iets over de webshop, en over het sieraad dat ik ontving.

Mijn sieraad is een roségoude armband met de tekst “Hold on to your dreams erin”. Voor mij een mooie boodschap, met persoonlijke betekenis. Dat herinnert me er elke dag aan nooit op te geven, en te blijven geloven in datgene waar ik in geloof! De armband is verguld met 18 karaat roségoud. Ik heb zelf niet zoveel met de kleuren geelgoud en witgoud, ik vind roségoud erg mooi, vandaar deze kleur.

De armband heeft een dubbele sluiting, zodat je hem niet snel kwijtraakt. Hij heeft een perfect pasformaat (de diameter is 60mm). Deze armband is er ook nog in andere varianten, met andere boodschappen erop. Behalve armbanden hebben ze ook kettingen, ringen en oorbellen. De oorbellenknoppen bevatten de tekst “Aimr for the stars”, ook erg mooi! In de ringen staat “Forever never ends”, en de kettingen zijn er in twee boodschappen.

Bij Speechless Jewelry betaal je momenteel geen verzendkosten. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen en je sieraad wordt altijd heel mooi verpakt geleverd! Je kunt betalen met iDeal, Paypal, bankoverschrijving of Bancontant / Mister Cash.
Ben je dus op zoek naar een webshop met prachtige sieraden met allen een mooie tekst erin, een sieraad wat net even wat anders is dan anderen, kijk dan bij Speechless Jewelry!

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in