Mijn bestelling bij Van Tilburg Online

Een paar maanden terug plaatste ik een artikel over de webshop Van Tilburg Online. Ik vertelde al dat deze webshop een enorm assortiment aan mooie merken heeft! Een paar dagen na het artikel plaatste ik er zelf een bestelling, welke ik nog even wil delen met jullie.

Ik besloot dit keer niet iets voor mezelf te bestellen, maar voor m’n vriend! Die kon namelijk wel wat warme truien gebruiken, dus ik ging op zoek bij Van Tilburg Online naar leuke én warme sweaters voor vriendlief. M’n oog viel al snel op het merk Jack & Jones. M’n vriend draagt meerdere kledingstukken van dit merk, omdat het altijd erg trendy en casual is, maar ook heel betaalbaar. En m’n vriend is zo simpel wat betreft kleding – die twee eisen zijn al voldoende! :haha:

Afijn, ik besloot dus eventjes bij de Jack & Jones herentruien te kijken en vond daar al snel wat leuke truien voor hem. Hij liet de keuze totaal aan mij over, zolang het maar “een beetje fatsoenlijk was, dus geen roze of paars” :laugh: Ik kwam er al snel drie tegen, die ook nog eens meteen goedgekeurd werden door meneer. Yay! Missie geslaagd.

Een paar dagen later werd er een grote doos bezorgd met daarin de drie truien. Bovenop de truien lag nog een canvas tasje van Van Tilburg Online, leuk extraatje! M’n vriend paste alle truien, en tot op de dag van vandaag is hij er nog steeds blij mee :happy: Mocht ik dus nog eens wat leuke truien of andere kleding voor hem willen scoren, weet ik nu waar ik als eerst ga kijken!

Koop jij wel eens kleding voor je vriend(in)? Waar doe je dat dan meestal?

13 REACTIES

  1. Als mijn vriend wat nodig heeft en ik ga naar de stad, dan geeft hij mij een lijstje mee ofzo. Heel soms wil hij zelf ook wel meegaan ;) En meestal is mijn keus meer dan geslaagd. Hele leuke truien

  2. Fijn dat je vriend er blij mee is, dat scheelt dan weer. Ikzelf ben hartstikke vrijgezellig dus heb geen vriendlief om iets voor te kopen en meestal ben ik daar ook niet van… tenzij hij naast mij zou zitten bij het bestellen. xxx Lucinda

  3. Mijn man heeft een prima smaak, dus ik zoek eigenlijk weinig tot nooit iets voor hem uit…
    wel gaan wij regelmatig samen winkelen, mijn man vind dat wel gezellig…
    Dus eigenlijk kijk ik nooit op de afdeling voor heren als ik alleen ben of internetshop…

  4. Wat leuk dat je iets voor je vriend hebt besteld! Ik heb dat ook wel eens gedaan met shoptegoed wat ik had gekregen. Ik heb zelf zoveel kleding, dus wel leuk als je vriend dan ook eens iets krijgt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in