Tekstgrootte: groter / kleiner

Een paar maanden terug plaatste ik een artikel over de webshop Van Tilburg Online. Ik vertelde al dat deze webshop een enorm assortiment aan mooie merken heeft! Een paar dagen na het artikel plaatste ik er zelf een bestelling, welke ik nog even wil delen met jullie.

Ik besloot dit keer niet iets voor mezelf te bestellen, maar voor m’n vriend! Die kon namelijk wel wat warme truien gebruiken, dus ik ging op zoek bij Van Tilburg Online naar leuke én warme sweaters voor vriendlief. M’n oog viel al snel op het merk Jack & Jones. M’n vriend draagt meerdere kledingstukken van dit merk, omdat het altijd erg trendy en casual is, maar ook heel betaalbaar. En m’n vriend is zo simpel wat betreft kleding – die twee eisen zijn al voldoende! :haha:

Afijn, ik besloot dus eventjes bij de Jack & Jones herentruien te kijken en vond daar al snel wat leuke truien voor hem. Hij liet de keuze totaal aan mij over, zolang het maar “een beetje fatsoenlijk was, dus geen roze of paars” :laugh: Ik kwam er al snel drie tegen, die ook nog eens meteen goedgekeurd werden door meneer. Yay! Missie geslaagd.

Een paar dagen later werd er een grote doos bezorgd met daarin de drie truien. Bovenop de truien lag nog een canvas tasje van Van Tilburg Online, leuk extraatje! M’n vriend paste alle truien, en tot op de dag van vandaag is hij er nog steeds blij mee :happy: Mocht ik dus nog eens wat leuke truien of andere kleding voor hem willen scoren, weet ik nu waar ik als eerst ga kijken!

Koop jij wel eens kleding voor je vriend(in)? Waar doe je dat dan meestal?

13 Responses to Mijn bestelling bij Van Tilburg Online

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker