Mijn canvasdoek van Webprint.nl

8
1

Sinds m’n vriend en ik zes jaar geleden gingen samenwonen, wilden we dolgraag nog een canvasdoek met onze huisdieren erop. Het duurde even voordat we ook daadwerkelijk huisdieren hadden: nu zes jaar later zijn we dolgelukkig met onze poes Luna, en onze Labrador Bram. Ik mocht van Webprint een canvasdoek testen, ik koos voor de afmeting 40x60cm.

Het vinden van de juiste foto voor op het doek was niet zo moeilijk – ik had ooit een leuke foto gemaakt van Bram en Sandor (Sandor is de hond van m’n ouders, die ik op 18-jarige leeftijd uit het asiel heb gehaald waar ik stage liep. Sandor is dus ook een beetje “mijn hond”, hij is altijd m’n beste maatje geweest!). Toen ik de foto zag wist ik het direct: deze wil ik in de huiskamer hebben!

Bram en Sandor staan er allebei zo leuk op! Ik ben verliefd op de foto, ik kan er naar blijven kijken. Die blije pretbekken, die tong uit hun bek, die natte vachten, ik houd zo veel van die twee! Het was dus voor mij ook heel belangrijk dat de foto wel een mooie kwaliteit zou hebben.

Het was heel eenvoudig om het canvasdoek te laten maken. Op de site navigeer je in het menu naar Wanddecoratie en dan Foto op Canvas. Dan kies je voor Direct beginnen, en opent zich een editor waarin je je canvasdoek heel makkelijk en handig kunt ontwerpen. Kies een foto, kies een grootte, en bewerk desnoods de foto een beetje! Er zijn heel veel opties om je canvasdoek zo mooi mogelijk te maken.

Het resultaat is heel mooi geworden. Het canvasdoek is van mooie, stevige kwaliteit en de foto is haarscherp en duidelijk. Ik kan geen pixels ontdekken en ook zijn de randen van het canvasdoek mooi afgewerkt. Voor een afmeting als deze (40x60cm) betaal je €37,95 (excl. verzendkosten).

Heb jij een canvasdoek thuis hangen? Voor welke foto erop zou jij kiezen?

8 COMMENTS

  1. Wat een super lieve foto, ze zien er zo vrolijk uit! Echt heel leuk en als ik het zo zie, staat het ook goed bij je huisje. Ikzelf heb nog een knalgroene muur in huis (de rest is creme) die leeg is en ik zou er zo graag een mooie foto op hangen. Maar meestal is het op canvas laten zetten best duur, maar dit viel wel mee volgens mij. Erg leuk! xxx Lucinda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here