Mijn dagelijkse make-up (deel II)

Meer dan één jaar geleden liet ik jullie zien welke make-up producten ik elke dag gebruikte. Inmiddels is dat behoorlijk veranderd! Ik gebruik niets meer uit het vorige deel. Tijd voor een flinke update, dus! Kijk je mee naar wat ik dagelijks allemaal gebruik?


Dit is alles wat ik dagelijks gebruik! M’n kwasten en potloden zitten in een roze, zachte telefoonhouder. Ik kocht hem ooit voor één euro op eBay, en hij is perfect voor dit soort dingetjes! Ook een haarklipje en m’n pincet zitten erin.


Gezichtsmake-up:
Catrice Infinite Matt foundation in #010 Light Beige, met Zoeva buffer kwast
♥ Essence All About Matt! powder met Zoeva powder kwast
♥ Essence ‘Class of 2013’ blush in #01 Alpha Better Gamma, met Zoeva blush kwast


Oogmake-up:
Pupa Multiplay eyepencil in #09 Deep Black
♥ Alobon (afkomstig van eBay) eyeliner pencil
♥ Clinique cream sharper #01 Black Diamond
♥ H&M wenkbrauwpotlood voor áls ik m’n wenkbrauwen bijteken (doe ik heel soms)


Essence I Love Extreme crazy volume mascara


Deze producten gebruik ik niet elke dag, alleen als ik extra tijd/zin heb of ergens heen ga!
Catrice Camouflage Cream #010 Ivory
♥ YSL Touch Eclát concealer
♥ Catrice Sun Glow bronzing powder #010 Light Bronze

En dat waren mijn dagelijkse make-up producten! ^_^ Ik gebruik voornamelijk budgetproof producten, dat zijn jullie gewend van me. Ik wissel erg vaak van producten, of ik gebruik het niet vaak genoeg om er veel geld in te investeren. Natuurlijk zijn er heel veel producten van hogere prijsklasse die ik nog wil aanschaffen, maar bijvoorbeeld mascara en bronzer werkt voor mij prima als het van een budgetmerk is :) Hoe zit dat bij jullie? Hoe denken jullie daarover?

24 REACTIES

  1. Wat leuk om te zien! Je gebruikt hele andere producten dan ik, en ik zou bijvoorbeeld echt niet zonder wenkbrauwpoeder kunnen! Wel grappig om te zien dat het allemaal budgetproducten zijn en dan ineens – BAM – touche eclat van YSL :mm2: leuk om te lezen!

  2. Die concealer van Catrice gebruik ik ook elke dag. En aaahwww die telefoonhouder, zo lief! Ik ga ook eens op zoek naar zoiets op eBay! :heart:

  3. Ik ben verliefd op je kwastenhouder!
    De foundation van Catrice is fijn hè. Die gebruik altijd in de zomer, als dit spookje ;-) wat meer kleur heeft.

  4. Ik vind het altijd erg leuk om van iemand de dagelijkse make-up te zien.
    Mooie producten gebruik je, inderdaad lekker budget proof maar dat vind ik juist leuk.

    Ik vind je blog erg leuk dus ik volg je nu op bloglovin :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in