Mijn favoriete beautyblogs

Ik ben dol op het rondsnuffelen bij mijn “collega’s”. Ik leer een hoop van andere beautyblogs, en het is een stuk ontspanning voor me geworden. Vandaag deel ik een aantal van mijn favorieten beautyblogs met je (in willekeurige volgorde!). Omdat ik vind dat iedereen ze moet kennen! Kijk je mee?

Mints and Mangos
Deze blog is van Sophie, en wat heeft ze toch een enorm mooie blog, mét leuke inhoud! Haar schrijfstyle is erg prettig om te lezen, haar foto’s zijn onwijs mooi, en haar reviews zijn één van de betere die ik ken! Altijd helemaal compleet met duidelijke foto’s, waar je ook écht iets aan hebt. Bovendien is Sophie een enorm lieve meid met een warm karakter, en dat straalt ze ook gewoon uit!

Make Me Blush
Make Me Blush is de blog van de lieve Danielle. Een heerlijke blog, die lekker overzichtelijk is, en ook prachtige foto’s bevat. Net als de blog hierboven is Danielle is kei in het schrijven van reviews. Qua lengte zijn ze altijd precies goed, en ook maakt ze altijd duidelijke foto’s. Ze reviewt altijd leuke producten, waardoor ik eigenlijk ieder artikel van haar lees.

Door Mariska
Mariska’s blog staat hier niet omdat ze mijn blogvriendinnetje is IRL, maar omdat ik haar blog ook gewoon écht heel leuk vind! Mariska’s perfectionisme vind je terug in alles: haar layout, die ze altijd zo mooi mogelijk probeert te maken. Haar foto’s, die iedere dag mooier worden. Ook experimenteert ze regelmatig met handige en leuke plugins die voor optimaal ‘surfgemak’ zorgen voor ons. Ze reviewt vaak budgetproof dingen, wat ik hartstikke leuk en interessant vind altijd!

Beautykoning
Talent, talent, en nog eens talent. Deze dame, die tegelijkertijd ook baas is, beschikt over een gigantische portie talent waar je jaloers van wordt. Noem een schilderij, celebrity, figuur, etc. en zij tovert zichzelf erin om. Buiten dat verzint ze altijd de meest waanzinnige looks. Combineer dat met haar mooie hoofd: et voila, de perfecte looks. Combineer dát weer met leuke artikelen en een geniale schrijfstyle, en je hebt Beautykoning.

Beauty Before Breakfast
Een blog die ik al heel lang volg is die van Maud. Een enorme lieve en leuke meid, die altijd de meest leuke artikelen heeft. Momenteel blogt zij niet zoveel (de reden hiervan kun je nu op haar blog lezen), maar als ze blogt, is het gewoon altijd leuk om te lezen. Bovendien woont ze vlakbij de grens van Duitsland, hierdoor reviewt ze vaak collecties van Essence en Catrice die niet in Nederland te verkrijgen zijn, of reviewt ze leuke merken zoals Balea en P2. Ze maakt mooie foto’s, schrijft heel leuk, en maakt bovendien zeer mooie looks. Absoluut het volgen waard!

Miss Murphy
Mijn favoriete blog voor DIY’s! De lieve, mooie en getalenteerde Alyssa is ontzettend creatief, en deelt enorm leuke DIY’s met ons op haar blog. Geen ingewikkelde DIY’s waar je geen reet van snapt – maar hele leuke, die ook nog eens gemakkelijk zijn om te doen. Alle DIY’s zijn op de één of andere manier precies mijn smaak, vandaar dat ik zo dol ben op haar blog. Regelmatig gooit ze er nog een beauty artikel doorheen, die ik ook erg leuk vind altijd om te lezen. Echt een aanrader deze blog!

xWiesx
Dit is de blog van de bloedmooie Wies (ook in het echt, pfoeeeee!) die graag high-end make-up reviewt, en prachtige looks maakt. Haar blog is overzichtelijk en uniek, haar artikelen zijn erg leuk om te lezen. Ze maakt supermooie foto’s, én ook supermooie looks! Ik zou zeggen, neem gewoon eens een kijkje.. ik weet zeker dat je binnen no time verslaafd bent!

Beautyglitter
Beautyglitter is de blog van Anita, een lieve dame die gek is van dure merken. Dat is dus ook voornamelijk wat je terugziet op haar blog! Heerlijk om te zien, al die reviews. Ze maakt geweldige foto’s en ook haar looks zijn erg mooi gemaakt altijd. Tevens vind je hier de nieuwste collecties van mooie merken, dus houd rekening met kwijlen! :wink:

Beautycloud
Een blog in de categorie: maakt ge-wel-dige reviews! Anneloes is een kei in het reviewen van make-up. Een luxe poppetje, maar ook voor budgetproof dingen deinst ze niet terug. Haar site is altijd erg mooi om te zien, en Anneloes is altijd enorm snel met de nieuwste collecties showen. Haar foto’s zijn amazing! Net als haar reviews. Die zijn, net als bij Mints and Mangos en Make Me Blush, steengoed. Uitgebreid, duidelijk, mooie foto’s, serieus.. voor reviews en meer moet je hier zijn!

Ten No Juin
Last but definitely not least: de blog van mijn lieve blogvriendinnetje Robin. Haar style is geweldig! Dat merk je ook direct als je haar blog ziet. Ik vind haar bloglayouts’s altijd ontzettend mooi en overzichtelijk. Haar foto’s zijn ook altijd heel mooi. Ze is gek van high-end make-up, dus zulke reviews kun je zeker voorbij zien komen. Verder houd ze van Japan, food, reizen, Canada, en Naruto. Gewoon een kickass girl en ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen! ^^;

Dat waren een aantal van mijn favorieten blogs! Natuurlijk zijn er meer blogs die ik geweldig vind om te bezoeken, die komen wellicht in een volgend deel nog. Ik ben benieuwd wie van deze meiden jij al volgt, en of je misschien nog andere tips voor blogs hebt? Deel ze gerust!

19 REACTIES

  1. Leuk dat je zo’n lijstje maakt, zo zie je er toch altijd weer een paar tussen staan die je nog niet kent. Ook wel een aantal die ik al wel ken, zoals die van Daniëlle. Haar foto’s zijn altijd zo mooi vind ik. xxx Lucinda

  2. Aaah wat lief! <3 I am flattered hihi :-) Voor de rest volg ik alle blogs die jij hebt genoemd ook en ik ben het helemaal eens met wat je zegt, geweldige blogs allemaal!

  3. Ik sluit me hier helemaal bij aan! Ik kan me helemaal vinden in je beschrijving bij elke blogger. :) Alleen Miss Murphy kende ik nog niet, dus die ga ik eens even bezoeken!

  4. Dankjewel voor de vermelding, wat super lief! En ook een eer om tussen zoveel leuke bloggers te staan, ik ken er al heel wat van deze lijst, maar ik heb voor vanavond gelijk een paar nieuwe om te gaan checken, altijd leuk! ^^

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in