Mijn favorieten || Mei 2015

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een Favorieten artikel maakte. Tijd voor een nieuwe! De afgelopen maand gebruikte ik een hoop producten, maar de producten die tot mijn dagelijkse routine behoren, laat ik vandaag aan je zien. Producten die ik zó fijn vind, dat ik ze opnieuw zou kopen. Producten waar ik niet meer zonder mee kan! Lees je mee?

Ik heb de meeste van m’n favoriete producten in deze make-up organizer van Make-up Your Stash*. Deze webshop heeft allerlei make-up organizers, van klein tot groot. Die ik heb kost €39,95, en is opzich al een favoriet van me! Hij past precies op het plankje in de badkamer, en ik kan er zóveel producten in kwijt. Voorheen stonden al die producten los in de badkamer, héél onhandig als ik er moest schoonmaken! Nu heb ik alles in één organizer zitten, en dat verplaatst ook een stuk makkelijker.

Hierboven zie je nog wat foto’s van de make-up organizer. Hij heeft twee losse gedeeltes, het onderste gedeelte bestaat uit drie ruime lades met anti-slip matje erin. In de bovenste heb ik mijn medicijnen en lenzen zitten, in het tweede laatje heb ik wat poeders en blushes liggen, en in het derde laatje liggen wat sieraden.

Het bovenste gedeelte bevat diverse vakjes, waaronder 12 smalle, waarin je lipsticks, lipbalms, mini’s, etc. kwijt kunt. Ook heb je een groot vak waar wat grotere producten, en een aantal diepe vakjes die perfect zijn om oogpotloden, eyeliners, en kwasten in op te bergen. Je koopt hem hier!

Ik begin met m’n favoriete make-up!

» E.L.F. Blush ‘Gotta Glow’
Links zie je (niet zo heel goed te zien, sorry!) de E.L.F. Blush in de kleur Gotta Glow. Hoewel het een blush is, wordt hij doorgaans gebruikt als highlighter. Deze budgetproof highlighter zou namelijk dé dupe van NARS Albatross zijn. Die van NARS kost 32 euro, en die van ELF kost slechts 4 euro! Hij geeft een prachtige glans waar je direct verliefd op wordt.

» Catrice Nude Illusion foundation (review)
Mijn favoriete foundation mocht natuurlijk niet ontbreken.. hij dekt mooi, de langdurigheid is vrij goed, hij past precies bij m’n huidskleur, haalt rode plekken uit m’n gezicht, geeft geen cakey-effect, is niet duur, en is gewoon een top budgetproof foundation! Slechts €7,59 en je doet er heel lang mee. Aanrader!

» Essence Lash Princess mascara
Waarom ik deze mascara zo prettig vind, ga ik je nog niet vertellen vandaag. Er komt namelijk deze week nog een review van online! Daarom kun je precies lezen en zien waarom ik hem zo fijn vindt. Nog even geduld dus :wink:

» Benefit Stay Don’t Stray Eyeshadow Primer
Hoewel dit officieel een oogschaduw primer is, gebruik ik hem stiekem als concealer voor onder m’n ogen. De huid onder m’n ogen is erg dun, waardoor hij snel wat donker oogt. Met deze concealer primer, die iets licht is dan m’n huidskleur, wordt het gebied opgelicht en zie ik er stukken minder moe uit. Ik zet hem vast met wat poeder, en hij blijft de hele dag zitten.

» MAC Please Me, Crème Cup en Kelly Yum Yum
De laatste tijd draag ik weer wat vaker lipsticks, en dan deze met name. Please Me kreeg ik van mijn vriendinnetje Mariska, zomaar! ♥ Het is een prachtige, matte kleur waarvan een review nog gaat komen. Daarnaast zie je Crème Cup, een prachtige nude kleur. En tot slot Kelly Yum Yum, een felroze kleur die van je lippen afknalt. Ik vind hem zó tof!

»Make-up Revolution Blushing Hearts ‘Candy Queen of Hearts (review)
Sinds ik hem heb gekocht, gebruik ik hem iedere dag! Een prachtige combinatie van kleuren, met de perfecte glans erin. Voorla nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, is de glans erin ook beter te zien. Bovendien is hij lekker budgetproof!

» Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof
Deze poeder gebruik ik over m’n foundation en concealer, om deze ‘vast te zetten’ en om m’n foundation wat matter te maken. Hij is echt al bijna op, ik vind ‘m zo fijn! De kleur past precies bij m’n huid, en de dekking is licht maar goed. Hij matteert de huid en het algehele resultaat ziet er net even wat beter uit met deze poeder.

» Essence Eyeliner Pen (review)
Deze gebruik ik nu al meer dan een half jaar, iedere dag. Het is één van de meest prettige eyeliners die ik heb gehad. Hij is intens zwart, het vilten puntje is dun en precies, hij is goed op de kop te bewaren zodat hij nooit uitdroogt, en hij blijft vrij lang op m’n ogen zitten. Helaas niet de hele dag lang, maar de eyeliner die dat wél doet ben ik nog niet tegen gekomen. Tot die tijd is dit al heel lang mijn favoriet!

» E.L.F. Shimmer Eyeliner Pencil ‘Black Bandit’
Slechts €1,50 en net zo goed als mijn Clinique Cream Shaper in 01 Black Diamond, die €16,50 euro kost. Ik gebruik hem voor onder m’n ogen, hij blijft de hele dag zitten en gaat niet vlekken of uitlopen. Hij is aardig waterproof, en vaak overleeft hij m’n powernaps ’s middags met gemak.

Op naar de skincare producten!

» Kueshi Pure & Clean Revitalizing Face Toner (review)
Normaal gesproken gebruik ik vaak de toners van Lush, maar momenteel ben ik fan van deze toner die in de Deautybox van de maand april zat. Hij is zuinig, ruikt heerlijk bloemig, verwijdert zonder moeite restjes make-up en vuil, en laat m’n gezicht schoon en fris aanvoelen. En: roze!

» Philosophy Hope in a Jar (review)
Deze dag- en nachtcrème is een beetje mijn holy grail aan het worden. M’n huid wordt er rustig van, hij trekt snel in, en ik merk dat m’n huid er zichtbaar baat bij heeft. Geen droge en schrale plekjes meer! De geur is een minpunt, maar mocht deze opraken, dan ga ik de Renewed Hope in a Jar kopen. Zelfde formule, alleen dan geurloos!

» Lashem 3 in 1 Eye Bright (review)
Ik was er tijdens de unboxing van de Deautybox vorige maand al lovend over, en dat ben ik nu nog steeds! Wat een topper. Fijne lijntjes en groeven verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dankzij dit spul lijkt het alsof ik 10 uur slaap heb gehad, wanneer ik werkelijkheid maar 4 uur slaap heb gehad!

» So…? Kiss Me Body Fragrance
Deze deodorant behoort al een tijdje tot mijn favorieten. Ik blijf hem kopen vanwege de geur, die is zo lekker! Een zoete, bloemige deodorant die me de hele dag lekker doet laten ruiken.

» Aquafresh Complete Care tandpasta & tandenborstel*
Ik hoor je denken: uuuh, je hebt een favoriete tandpasta én tandenborstel? Jazeker! Ik ben erg kritisch als het gaat om tandpasta en tandenborstels. Ik heb nu eindelijk een combi gevonden die goed werkt voor mijn tanden! Vooral over de tandpasta ben ik erg tevreden. Sinds ik deze gebruik heb ik geen gaatjes meer, minder gevoelige tanden, en ook een stuk minder tandplak. (Niet dat ik dat veel had, maar het is van weinig van niks gegaan, aldus de tandarts!) De tandpasta heeft een frisse smaak, en ik vind het fijn dat hij extra goed beschermt tegen suikers.

Overige skincare, niet veel, maar toch de moeite waard!

» Yes To.. Cucumber Color Care Conditioner
Eén van de betere conditioners voor mijn gekleurde haar, vind ik. Op dit moment van schrijven is mijn haar paars (ja, dat was zo gepland, geen foutje) en deze conditioner zorgt ervoor dat de kleur langer mooi blijft. Maar ook zorgt hij ervoor dat m’n haar enorm makkelijk te borstelen is! En wat ik ook heel belangrijk vind: hij verzwaart m’n haar niet. M’n haar wordt er niet vetter door, maar juist luchtig en fris.

» Yves Rocher Hand Beauty Care – Cold Weather Balm
Het is dan misschien geen winter, m’n handen hebben gewoon hun dagelijkse portie verzorging en hydratatie nodig! Deze balm zit in een potje van 50 ml, de substantie is lekker dik en romig. Hij trekt snel in, en de geur is ook lekker. Heeft een goede ingrediëntenlijst ook! Ik neem hem werkelijk overal mee naar toe, en daarom benoem ik hem deze maand tot mijn favorieten!

* = Product ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

16 REACTIES

  1. Die make-up organizer moet ik ook hebben!! Wat ontzettend handig zeg, toen ik die zag dacht ik alleen maar “hebben, hebben, hebben!!” haha. Ik heb zelf ook die mascara van Essence en vind hem erg fijn. Ik ben benieuwd naar die dag- en nachtcrème..Ik heb daar al veel goede verhalen over gehoord dus misschien toch maar eens proberen!

  2. Mooie uitgebreide favorieten zeg. Leuk om te zien! Ik heb heel lang geprobeerd om Kelly Yum Yum te krijgen, maar dat lukte niet, maar dat is wel een heel tof kleurtje zeg. xxx Lucinda

  3. Fijne spullen! Hope in a Jar gebruik ik ook, ben benieuwd naar de vernieuwde versie. En wat Lucinda zegt, voor Kelly YumYum was ik ook te laat. Waar haal je die conditioner vandaan? Mijn gekleurde haar wil ook wel wat afwisseling :)

  4. Ik vind Faux nu ook heel mooi, heb een mooie dupe gevonden van essence :) En hopelijk heb je veel plezier van Please Me ♥
    Die mascara van Essence is zeker ook een van mijn favorieten :)

  5. Mooie producten heb je geselecteerd voor je favorieten. Die make-up organizer ziet er echt prachtig uit. Candy Yum Yum is ook één van mijn all-time favorite producten. Zo mooi :mrgreen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in