Mijn Gucci zonnebril van SmartBuyGlasses

JAAA, eindelijk kan ik al m’n fake zonnebrillen in de container mikken. Ik heb een echte Gucci zonnebril, eentje om te koesteren for life. Eindelijk goede bescherming voor m’n ogen, wanneer ik op vakantie ga, naar het strand, autorijden, noem maar op. Een goede zonnebril is echt onmisbaar en ik ben zó dolgelukkig dat ik deze nu van m’n wenslijst af kan schrappen. Het model dat ik heb is GG 3500/s en vandaag laat ik ‘m aan je zien!

De Gucci GG 3500/s is een zonnebril uit 2012. Hij is te koop bij SmartBuyGlasses, en kost €143,95. De kleur van het montuur is Havana en de lenskleur is Havana. Ik heb expres niet gekozen voor de zwarte versie, omdat zwarte zonnebrillen mijn huid vaak bleek maken en zwart erg ‘hard’ staat.

De zonnebril wordt geleverd in een authentiek, driehoekig hoesje met het Gucci patroontje erop. De twee zijflappen kun je invouwen en er vervolgens een soort portemonnee van maken. Ook zit er een klein informatieboekje bij, een schoonmaakdoekje en een certificaat waarop staat dat het een origineel Gucci product betreft.

Het montuur is ‘oversized’, wat betekent dat de glazen erg groot zijn. Dit vind ik zelf het mooiste montuur voor bij mijn gezicht. Natuurlijk heeft Gucci ontzettend veel zonnebrillen in allerlei vormen en groottes, dus iedereen kan er zeker slagen. Aan de zijkant van de glazen zit een speelse opening, wat hem nog leuker maakt. De pootjes hebben aan weerszijden een klein, gouden Gucci logo in de vorm van een hartje. Zo loop je niet meteen te koop met het feit dat het een Gucci bril is :tongue: In het linkerglas staat heel klein, bovenin, Gucci gekrast.

De webshop waar hij afkomstig is, verkoopt nog véél meer zonnebrillen. Maar ook brillen en contactlenzen! Maar liefst 180 merken en 80.000 artikelen.. Qua brillen hebben ze een gigantisch mooi assortiment aan designer brillen. Niet alleen Gucci, maar wat dacht je van Carrera, Balenciaga, Juicy Couture, Balmain, Tom Ford, Chloe, D&G, Fendi, Fossil en Ray-Ban? En nog zóveel meer. De keuze is oneindig.

Gelukkig is rondsnuffelen in de webshop erg makkelijk. Je kunt zoeken op merk, geslacht, prijs, vorm van het montuur, kleur, grootte en zelfs speciale eigenschappen van de bril. Je hebt een Virtual Try On waarbij je een foto van je zelf kunt uploaden, en zo de bril kunt passen op je eigen gezicht. Past hij toch niet, of is de zonnebril toch niet naar wens? Je kunt gratis retourneren binnen 100 dagen.

Ik ben zó ongelofelijk blij met m’n nieuwe zonnebril! Ik sleep ‘m overal mee naar toe en draag hem zo vaak als ik kan. Ik merk nu echt verschil met goedkopere zonnebrillen die ik heb gehad. Het pascomfort is erg groot en de kwaliteit is zeer stevig. Niks geen plastic zonnebril dat snel krast of waarvan de pootjes snel afbreken! Deze zonnebril is vanaf nu mijn bae. <3

12 REACTIES

  1. Wat een prachtige filmsterren zonnebril! Ik vind het klassieke model van het montuur ook erg mooi. Dit is een bril die ik zelf ook uitgekozen zou hebben!

  2. Schitterend! Het zal vast niet dit jaar worden maar áls ik eens een echt goeie zonnebril koop dan neem ik je tip mee om voor bruine glazen te kiezen. :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in