Mijn huis vol Action

Mijn huis vol dieren? Wat dacht je van, mijn huis vol Action! Nee serieus, ik houd van de Action. Elke week stap ik even naar binnen om elk gangpad aandachtig te besnuffelen. Want Action heeft zóveel leuke koopjes, niet alleen leuke dingen voor in het huis, maar ook handige dingen! Action heeft gewoon alles! Vandaag laat ik jullie wat snapshots zien van onze huiskamer (het huis van m’n vriend en mij) en dingen die ik de afgelopen week geshopt heb bij de Action. Enjoy watching!

Disclaimer: Ik ben momenteel van “style” aan het switchen in de huiskamer, het was allemaal behoorlijk strak en modern (met de kleuren rood, zwart en hoogglans wit). De laatste tijd ben ik veel meer aan het overstappen naar landelijk en brocante. Ik vind dat zó mooi! Maar goed, dat verklaart dus waarom er zowel een landelijk meubelstuk (zoals de salontafel) als een strak en modern meubelstuk staat.


Rood kerststukje in een houten dienblad, beide van Action (dienblad was 79 cent, kerststukje tegen de 3 euro). Ik moet nog wat om het kerststukje heen leggen, maar ik weet nog even niet wat.


Deze geurhangers ruiken zó lekker! Ik heb er vier; twee voor aan elke kant van de spiegel, eentje aan de knop van de trapkastdeur, en eentje op een dienblad. Ze kosten 79 cent per stuk.


Deze geurhanger hangt dus aan de knop van de trapkastdeur.


Dit is de stickertekst op diezelfde trapkastdeur. Deze teksten zijn maar €0,99 per stuk! Ik heb een stuk of 4 verschillende teksten door het hele huis heen.


Op het dressoir heb ik een groot, houten dienblad. Ik heb er momenteel wat kaarsen op staan, een houten hart (Action) en de twee LED-kerstbomen. Het hart was ongeveer €2 en de LED-kerstbomen waren tegen de €3 per stuk.


Hetzelfde dienblad, maar dan kleiner, staat op onze salontafel. De geurkaars rechtsbovenin was ongeveer €2 bij de Action, deze ruikt ZÓ LEKKER! Ze hebben diverse geursen (zelfs Cookies!), dit is Vanille. Verder is de geurhanger ook van de Action.


Beide kussens op de bank komen ook bij de Action vandaan. De hoezen kostten €3,79 dacht ik, en de vulling is rond de €1,50.


Diverse kunsttakken en bloemen in een grote vaas naast de TV. Allemaal van de Action ook! De achterste zijn voorzien van lampjes.


De nepplantjes waren rond de 1 euro, het middenstuk met de twee glazen erin was 4 of 5 euro. Als je er een waxinelichtje in doet en ze aansteekt, geeft het een mooi effect dankzij het glas!


Deze twee harten hangen al een hele tijd voor het raam. Ze waren €4 en €5 ongeveer.


De achterste drie harten waren €0,89 per stuk. De Love photoframe was.. pfoe, tussen de €1 en €2. Ik moet er nog een foto’tje in doen, inderdaad ;)


Dit stukje kostte rond de €2. Ik heb ‘m aan een smalle, witte muur hangen.


Nog een keer het Love frame, maar dan in het taupe. Ook hier moet nog een foto’tje in :woot:


Een kleedje voor in het kattenmandje. (I know, right.) Tegen de €1 was ‘ie.


Een temperatuurmeter die je aan de buitenkant van je raam vastplakt. Superhandig! Hij was maar 70 cent.


En tot slot een kerstboomframe waarin je 6 waxinelichtjes kunt doen. Hij was €3 ongeveer. Daarnaast staat een LED-boompje, die geeft heel mooi licht! Die kostte rond de €9.

Tot zo ver mijn Action inventarisatie! Momenteel heb ik een Action-verbod opgelegd gekregen van m’n vriend (BUUUURN!), dus voorlopig geen nieuwe Action shoplogs meer, helaas! Ik hoop wel dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in m’n huiskamer, laat gerust weten wat je ervan vindt. Ik sta altijd open voor tips, ik ben echt een inrichtn00b dus ik kan alle hulp gebruiken :woot:

Zijn jullie ook zo dol op de Action? En kopen jullie er ook vaak dingen voor je kamer of huis?

20 REACTIES

  1. Action is EVIL! Is zowaar de enige winkel waar ik nooit met lege handen thuis kom. Je hebt je huis leuk ingericht. Wat ik altijd zo leuk vind aan de Action is dat je het nooit kan zien (nou ja af en toe misschien) dat het zo goedkoop is!

  2. Ben vandaag nog even bij de Action geweest voor sinterinkopen. Heb geen dingen voor in huis meegenomen maar mezelf wel verwend met nail-stripers, vijltjes voor in de tas en een hoofdband :)

  3. Beetje late reactie…. maar nav berichtje op twitter dit stuk nu gelezen. Action is fijn. Zeker met kleine kids ook heel leuk. Speelgoed hebbendingetjes knutselspullen. Alles voor kleine bedragen. Je hebt het leuk bij elkaar gesnuffeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in