Mijn ketting van Names4Ever

Een ketting kan je outfit helemaal compleet maken. Lang of kort, opvallend of subtiel, zilver of goud – zelf heb ik heel veel kettingen maar de laatste tijd draag ik wat subtielere kettingen. Toen ik gevraagd werd een naamketting uit te zoeken bij Names4Ever wist ik al direct wat ik wilde, de naam van m’n vriend! Hoewel het woord ‘Blogger’ me ook leuk lijkt, ben ik toch heel cliché voor de naam van m’n vriendje gegaan ;) Lees verder!

Ik heb gekozen voor het model Infinity, de kleur van het sieraad is (echt) zilver. Mooie kwaliteit dus, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. De ketting zelf is heel fijn en vrouwelijk, en het zilveren plaatje is ook erg mooi afgewerkt. Mocht je dit model niets vinden, kijk dan even bij de andere Infinity sieraden. Ze hebben zoveel keuze!

Mocht je niet van het Infinity symbool houden, is er nog genoeg andere keuze. Hoe leuk zijn deze vingerafdruk sieraden bijvoorbeeld? Heel persoonlijk, en zo draag je altijd de vingerafdruk van een geliefde bij je. Een mooi gebaar vind ik.

Verder hebben ze nog veel meer in het assortiment. Charms, armbanden (met of zonder naam), graveerplaatjes, vriendschapsringen, oorbellen met een naam erin, hangers, ringen, sieraden voor kinderen en heren, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een zilveren sieraad, of goud, verguld, ze hebben er van alles.

Betalen doe je via iDEAL, Credit Card, Paypal, overschrijving en onder rembours. Je profiteert altijd van gratis verzending en ze hebben een zeer snelle levering. Zodra ze jouw bestelling binnen krijgen, gaan ze direct aan de slag met het ontwerpen – dit duurt ongeveer twee tot drie werkdagen. Dan wordt je bestelling verstuurd en heb je hem, al met al, binnen 4-7 werkdagen in huis.

Ben je dus op zoek naar een mooi, gepersonaliseerd sieraad, zou ik hier zeker een kijkje nemen. Grote kans dat je hier wel vindt wat je zoekt. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn mooie sieraad. Ik kan hem overal bij dragen en de kwaliteit is en blijft mooi. En ik vind het leuk om Michel’s naam bij me te dragen!

7 REACTIES

  1. De kettingen van names4ever zijn echt super mooi. Ik heb een aantal jaar geleden zelf een mogen testen en draag deze nog altijd heel graag.
    Liefs,
    Yara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in