Mijn lente wishlist

De Lente komt eraan, en mijn shopdrift is sterker dan ooit. De nieuwe Lente collectie van Lush is al geshopt, maar het is ook hoog tijd om m’n kleding garderobe aan te vullen met nieuwe Lente items! Helaas houd ik aan het einde van mijn salaris altijd nog een stuk maand over, dus vandaar dit geen keer geen shoplog, maar een klassieke wishlist!

1. Poederroze jurk met zwart kant – link
2. Lichtroze kanten jurk – link
3. Marc Jacobs Daisy EDT – link
4. Kanten bodyforming jurk – link
5. Sandaaltjes met bloemen – link
6. Voorgevormde beugel bh – link
7. Roze trenchcoat – link
8. Witte trui met kant – link
9. Babyblauwe trenchcoat – link
10. Soap & Glory Sugar Crush body wash – link
11. DKNY Be Delicious – Fresh Blossom EDP – link
12. Roze skinny – link

Zoals je ziet houd ik van roze! Pastelroze, oudroze, of soms felroze – roze in mijn kleding is waaraan je mij herkent. Ook houd ik van kant in m’n kleding, zowel een jurken helemaal van kant, maar ook soms gewoon een klein gedeelte, zoals de schoudervlakken. Ik spot alweer veel pastelkleuren dit voorjaar in de winkels, like!

Hoe ziet jouw Lente wishlist eruit?

15 REACTIES

  1. Dat kanten jurkje, echt geweldig. Ik ben zelf helemaal gek op kant, dus is wel logisch dat ik daar direct naar toe trek. Ook trouwens erg lief dat mijn cursor nu een Hello Kitty is ;) xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in