Mijn Lush bestelling (uit de UK webshop)

Eindelijk. Na dagen uit het raam te hebben gestaard en op de deurmat te hebben geslapen, ontving ik dan eindelijk een paar dagen geleden m’n Lush bestelling. Ik bestelde met een aantal meiden, zodat we de verzendkosten van £10,95 konden delen. Ik had op het moment van bestellen al het één en ander van Lush in huis, maar voor het wist zat ik alweer aan m’n budget! Een keuze maken was niet moeilijk, want ik had al een hoop bestsellers op m’n wishlist staan! Ben je benieuwd naar wat ik bestelde, kijk dan snel verder!

Snow Fairy – 500 gram – £10.95
Eén van de bekendste douchegels van Lush is Snow Fairy. Een ongelooflijk mierzoete douchegel, die zelfs voor mij – puur uit de fles – soms wat te heftig is. Echter, als je een paar druppeltjes op je spons of puff doet, is hij al een stuk milder. De geur doet me denken aan veel te zoete ranja van de basisschool, die je in witte, plastic bekertjes kreeg. Of als mama en ik zelf ijsjes gingen maken, door siroop in vormpjes te gieten. Leuke herinneringen dus!

Smitten – 100 gram – £7.00
Ik had nog geen handcrème van Lush, dus dit is m’n eerste. Hij is zeer voedend en heeft een aparte, maar lekkere geur. De handcrème is wat dikker dan de meeste handcrèmes uit een tube. Hij trekt heel snel in, dus hij is ideaal om tussendoor even snel te gebruiken, of vlak voor het slapen gaan.

Sweet Pie – 100 gram – £3.25
Een douchegel, maar dan in puddingvorm! De geur is ZÓ LEKKER, ik moet het potje echt niet opendraaien als ik honger heb! De geur van kersen en kokosnoot komt me direct tegemoet, en de jelly douchegel vol met glitters is een geweldig leuk product voor onder de douche. Totdat je hem laat vallen, want dan ben je wel even bezig met hem op te rapen..

The Comforter – één stuk – £4.50
Over deze bubble bar hoorde ik al veel verhalen. Het zou menig mensen hun favoriet voor in bad zijn. Het is een groot stuk, en je kunt er steeds een stukje van af breken om in bad te gooien. Het water wordt roze, er komen hoge torens met schuim waarin je jezelf met gemak in kunt verstoppen, en de meest fruitige geur ooit vervult de badkamer. Kortom, een must have!

Candy Mountain – één stuk – £2.65
Ook weer een bubble bar, waar je stukjes vanaf kunt breken voor in bad. Ook deze zorgt voor bergen schuim, een vanilla geur, én een roze bad. Kortom, je voelt je heel eventjes een prinses dankzij Candy Mountain. En wie wilt dat nu niet?

Creamy Candy – één stuk – £2.50
Alwéér een bubble bar, hoor ik je denken. Dat klopt, maar ik verwacht deze winter lekker vaak in bad te gaan, dus ik kon het niet laten om wat extra bubble bars te bestellen! Deze Creamy Candy is een genot in bad – één en al snoep, maar dan zonder de calorieën. En hoe delicious hij er ook uit ziet, je mag er niet je tanden in zetten. Grrr.

Oatfix – 75 gram – £5.95
Ik hoorde altijd veel goede verhalen over de verse gezichtsmaskers van Lush, hoog tijd om dat zelf eens te ondervinden. En verrek, er is geen woord van gelogen. Het potje zit ramvol met een goedje van bananen, amandelen en vanille. Omdat er geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn, is hij niet lang houdbaar (ik geloof drie maanden ofzo?) en moet je hem in de koelkast bewaren. Hoe dan ook, to be continued!

The Godmother – 100 gram – £3.10
Toen ik ooit een klein stukje The Godmother kreeg van iemand, was ik direct om. De geur was zo intens lekker, dat ik hem MOEST bestellen. Dit is een zoveel betere vervanger voor vloeibare zeep! Er zitten geen anti-bacteriële chemicaliën in, en ook geen conserveringsmiddelen. Ik leg dit stuk zeep altijd bij m’n wasbak neer, je ruikt hem steeds als je de badkamer in loopt, heerlijk! Hij is overigens niet alleen voor je handen te gebruiken, ook voor onder de douche (voor het lichaam) is hij heerlijk.

En dat was mijn bestelling! Ik was totaal rond de 50 euro kwijt, inclusief verzendkosten van Engeland naar Nederland, en dan nog van de besteller haar huis, naar mijn huis. De bestelling zelf zal rond de 43 euro geweest zijn. Dat lijkt misschien veel, maar daarvoor heb je een hoop plezier en heerlijke producten! Bovendien zijn alle producten van Lush erg zuinig in gebruik, dus je doet er ook lekker lang mee. En dan duik ik nu m’n bad in.. tot morgen!

Heb jij wel eens iets besteld bij de Lush webshop?

31 REACTIES

 1. Ah wat een heerlijke bestelling! The Comforter heb ik zelf ook (uh ik type dit nu terwijl ik in mijn bad zit te bubbelen met roze bubbels en zoete geur ;) ), en die is echt heerlijk!
  Ben ook erg benieuwd naar Snow Fairy, moet maar weer eens gaan shoppen!

 2. Hele mooie en fijne producten heb je besteld! Ik vind Snowfairy echt veel te zoet en gebruik mijn flesje dan ook vrijwel nooit. The Comforter is dan wel weer een groot favoriet hier! De verse maskers kun je volgens mij maar 3 weken bewaren! Die van mij was al bijna over datum toen ‘ie binnen kwam :(

 3. Wat heb je een prachtige producten besteld, heerlijk. Ik heb niet zoveel van Lush in huis, mede omdat hier in de buurt geen store zit en ik de verzendkosten soms nogal prijzig vind.

 4. De verse maskers zijn ongeveer 3 weken houdbaar. 1 x per week en dan zou jet het 3 x kunnen gebruiken.

  Mooie spulletjes hoor. De shower jelly ruikt zooo lekker.

 5. Heerlijke producten, ik ben groot fan van de Comfortor :D
  Vraag me alleen af waarom je bij de UK shop besteld hebt. Zijn daar andere producten te krijgen dan bij de NL shop?

 6. Leuke bestelling! De handcrème en bubble bars lijken me echt heerlijk. Jammer van de hoge verzendkosten, zie er daardoor ook altijd wat tegenop om een bestelling te plaatsen.

 7. Jij shopt altijd van die heerlijke dingen haha! Ik vind behalve Snowfairy de geuren zo lekker allemaal! Dat masker wil ik ook nog wel eens proberen, die lijkt me best wel fijn. Sweetie Pie heb ik ook, ik vind dat zo’n geinig ding! Ik vind het echt een heerlijk doucheding!

 8. Snowfairy is zo lekker :) Ik had Smitten ook, de geur lijkt precies op Snowcake, maar ik vond hem te plakkerig. Heb hem aan een vriendin gegeven die er heel blij mee is :)

 9. Hmmm wat een heerlijke bestelling! <3 En wat handig dat ze bij de Engelse webshop alles in dat doorzichtige papier verpakken he? Dat werkt toch wel heel wat beter dan de papieren zakjes! Heel veel plezier met al je spulletjes. Geniet er maar lekker van! (: Je hebt me nu stiekem 'geïnspireerd' om snel zelf in de douche te springen met SnowFairy, so I'm off haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in