Mijn meest gedragen EOTD

Als ik make-up op doe, doe ik niet altijd oogschaduw op. Vaak is het alleen foundation, blush, oogpotlood en mascara. Maar als ik de deur uitga of gewoon als ik er zin in heb, dan doe ik ook oogschaduw op. En vaak is dat dan een bruine ooglook, omdat ik bruin een mooie, neutrale kleur vind. Ik ben absoluut niet van de felle kleuren oogschaduw. Bij deze dus mijn meest gedragen ooglook!

Welke kleur dragen jullie het meeste?

18 REACTIES

  1. Mooie look! Ik draag ook het vaakst bruin-tinten. Maar dan meestal wel een heel licht crème kleurtje, een beige kleurtje en dan nog een donkerbruine in de crease :)

  2. Precies hoe jij je opmaakt, maak ik mij elke dag op. Ik houd van dat brons kleurige lijntje onder de ogen, en op de oogleden ook gewoon vrij neutraal een beetje oogschaduw. Staat je overigens erg mooi!

  3. oeh pretty! ik draag door de weeks naar school en werk nooit oogschaduw (vaak alleen mascara en soms dat nog niet eens XD) maar als ik iets draag is het vaak zwart, grijs, blauw of paars

  4. Mooie look! Toch nog vrij donker voor een meest gedragen EOTD! Ik vind het je wel heel mooi staan. Ik draag het liefst licht bruin, met champagne-kleurige oogschaduw en dan met een matte donkerbruine in de outter V.

  5. Heel erg mooi! Ik draag vaak een beige of lichtbruine kleur oogschaduw en een donkerder bruin kleurtje in mijn crease! Bruin kan altijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in