Mijn nagellak wishlist

Hoi iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn nagellak wishlist zien. Ik vind het knap van mezelf dat ik überhaupt een wishlist heb, want als het aan mij lag had ik allang alle nagellak op m’n wishlist gekocht. Aangezien ik dan ruzie met zowel m’n vriend als met m’n portomonnee heb, heb ik maar een wishlist gemaakt met daarop de mooiste lakjes die ik graag in m’n collectie wil hebben. Bij sommige heb ik swatches toegevoegd, zodat jullie kunnen zien hoe mooi de kleur is!

1. Kleancolor Sparkle Purple
2. Kleancolor Twinkly Love
3. Kleancolor Holo Chrome


O.P.I. Top Ten mini pack

1. China Glaze ‘Hunger Games Collection’ Luxe and Lush
2. China Glaze ‘Cirque du Soleil Worlds Away’ Get Carried Away
3. China Glaze ‘Wizard Of Ooh Ahz Returns Collection’ C-C- Courage


Zoya Fleck Effect Top Coat – Chloe (bron foto)


Zoya Ornate Collection – Storm (bron foto)


Zoya Beach & Surf Collection – Zuza (bron foto)


Zoya Mod Mattes Collection – Lolli (bron foto)


Zoya Matte Velvet Collection – Savita (bron foto)


Zoya Reverie Collection – Happi (bron foto)


ZOYA Beach & Surf Collection – Kimber (bron foto)


ZOYA Beach & Surf Collection – Myrta (bron foto)

1. Models Own ‘Wonderland’ Nothern Lights
2. O.P.I. ‘Mariah Carey Collection’ Can’t Let Go
3. Ozotic Scatter Holo #607


Ozotic Elytra #529 (bron foto)


Ozotic Scatter Holo #606 (bron foto)

Welke kleur vind jij het mooiste?

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in