Mijn parfum wishlist

Ik wéét dat ik al veel parfum heb, maar ik weet ook dat je nooit TE veel parfum kunt hebben. Toch? Daarom. Aangezien ik nog steeds een no-buy heb (ik had iiiets teveel geshopt de afgelopen maanden, iets maar) moet ik het tegenwoordig doen met wishlists, in plaats van shoplogs.. ugh. :roll: Maar hey, zo heb ik wel wat te dromen! Kijk maar naar welke parfums er allemaal op mijn wishlist staan.

Om te beginnen: Yves Saint Laurent Black Opium – zo’n heerlijke, kruidige geur! Hij is heel sensueel, maar tegelijkertijd ook mild. Daarnaast staat Paco Rabanne Lady Million, die ik sindskort wil, omdat ik een miniatuur ervan kreeg toen ik Paco Rabanne Eau My Gold! kocht. De Dolce & Gabbana Dolce staat al eeuwen op m’n wishlist, maar ik vind hem iets te duur om zelf te kopen, dus ik ga net zolang wachten tot iemand hem mij kado doet. (Hint hint, iemand? Ik ben bijna jarig!!!) Dan twee parfums van Juicy Couture, eigenlijk de enige twee die ik nog niet heb van dit merk? Het gaat om het origineel en om Couture La La. Marc Jacobs Daisy Dream staat volgens mij bij alle vrouwen wel op d’r wishlist, zo’n enorm lekkere geur die iedereen aanspreekt! Dan Kenzo Jeu D’Amour die ik verschrikkelijk graag wil, het is niet een geur die ik zelf zou hebben uitgekozen, maar toen ik hem via een proefmonster rook, was ik meteen verkocht. Kenzo Flower staat ook al heel lang op m’n wishlist, een heerlijke maar frisse geur. En tot slot Escada Cherry In The Air die overal uitverkocht is, en nergens meer te verkrijgen is. Maar ik blijf m’n zoektocht voortzetten! Ik moet en zál dit parfum ooit scoren.

Hoe ziet jouw parfum wishlist eruit?

9 REACTIES

 1. Dat is een mooi lijstje zeg! Ik heb er zelf ook een paar die ik graag zou willen hebben, waaronder Daisy Dream. Couture La La heb ik al wel en jaaaa die kan ik je echt aanraden, zo lekker zoetig. xxx Lucinda

 2. Lady Million heb ik ook, die vind ik zo lekker! Uit jouw artikel maak ik op dat jij ook al in het bezit bent van Viva la juicy?? Die is lekker he! Als ik die op heb krijg ik altijd complimentjes, bijna niemand die ik ken, kent deze geur! Op mijn wishlist staat Anna An’Nayake, zo lekker.,.maar weer lekker duur!! Dat is een beetje jammer!

 3. Mooie lijst, je mag nog wel even doorsparen zo te zien! :P
  Die van Escada lijkt mij ook erg lekker! Ik zou zelf het liefste nog Opium willen hebben. Zwaar, maar wel erg lekker voor in de winter!

 4. Ik ben ook dol op parfum, maar genoeg in mijn stash. Ik wil eerst wat opmaken voor ik iets nieuws haal.
  Mijn wishlist top 3.

  1. Narciso van Narciso Rodriquez… een paar testers van gehad en gewoon té lekker!
  2. Private van Estee Lauder, een exclusieve parfum, die bijna nergens verkocht wordt :(
  3. Tiempe Passate van Antonia’s Flowers, staat al eeuwen op mijn lijst

 5. Die gewone Juicy Couture heb ik een paar keer opnieuw gekocht en die is echt super lekker! Black Opium heb ik laatst geroken maar die vond ik jammer genoeg wat tegen vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in