Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik hoor het mezelf nog roepen: “Ik ga niks bestellen bij The Body Shop! Ook niet nu er 50% korting is!”. Een shopsessie verder denk ik terug aan deze woorden, manisch lachend, terwijl ik mijn zuurverdiende centjes overmaak naar ze. Ik ben nooit goed geweest in het negeren van zulke hoge kortingen.

Het lijkt een hele aankoop, maar ik was maar ongeveer €20 kwijt! Lang leve hoge kortingen. Bovendien was het bij de mini’s 2+! gratis, dus ik kreeg één mini voor niks. Ik ben nog niet heel lang bekend met producten van TBS, dus ik vond deze actie erg fijn om zo eens kennis te maken met de producten. Ik hoor zoveel goeds erover! :$

De sale is nog steeds gaande, dus ik zou zeggen: neem een kijkje!

23 Responses to Mijn The Body Shop bestelling

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker