Mijn The Body Shop bestelling

Ik hoor het mezelf nog roepen: “Ik ga niks bestellen bij The Body Shop! Ook niet nu er 50% korting is!”. Een shopsessie verder denk ik terug aan deze woorden, manisch lachend, terwijl ik mijn zuurverdiende centjes overmaak naar ze. Ik ben nooit goed geweest in het negeren van zulke hoge kortingen.

Het lijkt een hele aankoop, maar ik was maar ongeveer €20 kwijt! Lang leve hoge kortingen. Bovendien was het bij de mini’s 2+! gratis, dus ik kreeg één mini voor niks. Ik ben nog niet heel lang bekend met producten van TBS, dus ik vond deze actie erg fijn om zo eens kennis te maken met de producten. Ik hoor zoveel goeds erover! :$

De sale is nog steeds gaande, dus ik zou zeggen: neem een kijkje!

23 REACTIES

  1. Leuke producten heb je gekocht! De Ginger Sparkle lijn vind ik echt heerlijk (ruikt zo lekker naar cola snoepjes) en de Vitamine E lijn is ook geweldig.

  2. Ik hou van TBS! Helaas zit ik op dit moment met een no buy en moet hierdoor de uitverkoop aan mijn neus voorbij laten gaan.. Vooral de Earth Lovers producten zijn hier thuis erg geliefd :P

  3. Korting is altijd handig meegenomen, dan is het inderdaad moeilijk zoveel fijns te laten liggen, en The Body Shop heeft zoveel toffe dingen! Goed geshopt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in